”Când am chef să mănânc, mănânc, când nu, nu... Sunt în continuare o sedentară...”. Cum își detoxifică Ana Morodan organismul dimineața și ce spune despre bărbatul perfect pentru ea / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ana Morodan a vorbit despre alimentație și sport, dar a povestit, în exclusivitate pentru Viva.ro, și cum ar trebui să fie bărbatul perfect pentru ea. Vedeta nu pune foarte mare preț pe aspectul fizic și spune că, din punctul ei de vedere, cel mai important este să se simtă protejată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ana Morodan ne-a spus, cu sinceritate, că ea nu se consideră un etalon în ceea ce privește capitolul 'sport și alimentație'.

1_ana-morodan-styland-6-11_ana-morodan-styland-6-1

Citește și: 'Am rămas cu un sfert de păr în cap și mă chinui teribil. Acum fac un milion de tratamente de rejuvenare….' De ce are Ana Morodan probleme mari cu părul și de ce a renunțat la blond / EXCLUSIV

Citește și: Ana Morodan s-a pozat în cimitir, într-o ținută excentrică: „Am venit să-mi îngrop trecutul”. Cum au reacționat fanii

Citește și: Acasă la Manuela Hărăbor. Pictorial EXCLUSIV, alături de fiul ei, Andrei: „E centrul vieții mele, așa cum și eu sunt pentru el centrul vieții lui. Pentru totdeauna, atât cât ne va îngădui bunul Dumnezeu”/ FOTO din locuința actriței

Citește și: Romanița Iovan serbează 33 de ani de carieră la școala fiului ei: 'Am ales o temă dragă mie, care simbolizează dragostea mea pentru apă…' De ce prezintă o colecție acolo și cu ce o va ajuta Albert / EXCLUSIV

'Nu sunt un etalon din punctul acesta de vedere. Sunt în continuare o sedentară, recunosc…'

Ana Morodan susține că ea nu face sport, dimpotrivă, se consideră o persoană sedentară. Nici din punct de vedere al alimentației corespunzătoare ea spune că nu se poate numi un etalon. Totuși, unul dintre trucurile pe care le are dimineața, pentru detoxifierea organismului, este oțetul de mere, care o ajută enorm.

'Când am chef să mănânc, mănânc, când nu, nu. Dar cu siguranță nu sunt un etalon din punctul acesta de vedere. Sunt în continuare o sedentară, recunosc. Dar nu sunt un etalon… Într-adevăr beau oțet de mere dimineața, pentru detoxifiere. Face minuni pentru organism', a spus Ana Morodan, pentru viva.ro.

Ana Morodan: 'Călătoresc mai mult iarna…'

Ana Morodan susține că ea călătorește mai mult iarna decât vara și, în general, ea este persoana care pleacă în vacanță de la o săptămână la alta.

'Nu m-am gândit încă. Eu, în general, călătoresc mai mult iarna decât vara. Și planurile mele sunt proiectul Virtuwelle. Planurile acestea de vacanță oricum nu le fac din timp. Eu le fac de pe o săptămână pe alta', a declarat Ana Morodan, pentru viva.ro.

Ana Morodan: 'Nu am o tipologie de bărbat ideal'

Ana Morodan susține că nu are o tipologie anume de bărbat, la care să viseze însă ea este de părere că bărbatul ideal este cel care te face să te simți protejată.

'Nu am o tipologie de bărbat ideal. Nu am înțeles asta niciodată. Cred că bărbatul ideal pentru orice femeie e bărbatul care o face să se simtă protejată, care care grijă de femeia lui. Cred că astea sunt atributele pe care le caută o femeie la partenerul ei de viață. În rest, eu nu am înțeles asta cu bărbatul ideal și nu am o tipologie anume', a mai declarat Ana Morodan.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton