Călin Geambașu pregătește un concert emoționant în memoria Mălinei Olinescu, la 12 ani de la moartea artistei: "E un fior aparte, o împlinire..."

 Dumitrache Laura
.

Călin Geambașu pregătește un concert emoționant în memoria Mălinei Olinescu, la 12 ani de la moartea artistei. Călin Geambașu a avut o relație apropiată cu Mălina Olinescu. Artistul va pregăti un moment artistic pe care îl pregăteste pentru Festivalul Mamaia 2023, la 12 de ani de la decesul artistei Mălina Olinescu. Cântărețul a vorbit despre momentul artistic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Călin Geambașu pregătește un concert emoționant în memoria Mălinei Olinescu, la 12 ani de la moartea artistei. Călin Geambașu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a dezvăluit că pregătește un moment artistic special pentru Mălina Olinescu. Artista s-a stins din viață în urmă cu 12 de ani, după ce și-a pus capăt vieții.

calin geambasu malina olinescu tvcalin geambasu malina olinescu tv

Călin Geambașu a suferit foarte mult după moartea artistei Mălina Olinescu. Cei doi au copilărit impreună, iar în anul 1996 s-au bucurat de un imens succes la tradițional concurs de muzica ușoară unde, au fost premiați.

Citește și: Doina Spătaru, mama regretatei Mălina Olinescu, a renunțat la muzică de 3 ani și nu se gândește să revină: „Dorul de scenă va rămâne, este și va fi”

Citește si:Călin Goia, despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia: „Cred că acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat”

Citeste si:Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, momente neplăcute în vacanța din Grecia. Ce au pățit în luna de miere: „O să stăm dezbrăcați”

Citește si: Ce a pățit Adelina Pestrițu într-un parc de distracții din America, unde se află în vacanță cu familia: „Am fugit mâncând pământul. Aveam o senzație dubioasă, cu un…”

Călin Geambașu pregătește un concert emoționant în memoria Mălinei Olinescu

Călin Geambașu a avut o relație de prietenie apropiată cu Mălina Olinescu. Artista s-a stins din viață în urmă cu 12 ani, la vârsta de 37 de ani. Călin Geambașu și Mălina Olinescu au format o echipă pe scenă și au cântat de multe ori împreună. Recent, artistul a declarat că va pregăti un moment artistic pregătit în memoria Mălinei Olinescu, care va avea loc la Festivalul Mamaia 2023. Evenimentul va avea loc în perioada 25-27 august, în Piațeta Perla din Mamaia.

'Invitația de anul ăsta m-a bucurat nespus, și am decis să cânt în premieră alături de fiul meu melodia „Doar un vis', acompaniați de orchestra simfonică dirijată de maestrul Daniel Jinga, melodie ce nu am cântat-o decât cu Mălina și sper ca emoțiile să-mi permită să o duc până la capăt.

E un fior aparte, o lipsă, un dor, o împlinire, un ideal. Aceasta melodie am compus-o când aveam 19 ani, special pentru a o cânta împreună cu Mălina. De fapt, referința în tot ce compuneam cândva era…vocea Mălinei', a spus Călin Geambașu pentru playtech.

Călin Geambașu și Mălina Olinescu, la Festivalul Mamaia, în 1996

Călin Geambașu și Mălina Olinescu au câștigat tradiționalul concurs de muzică ușoară, la ediția din 1996. Artistul și-a adus aminte cu nostalgie despre momentul în care a fost premiat împreună cu regretat artistă, la Festivalul Mamaia, în 1996.

'În 1996, am pășit cu emoție pe scena festivalului, însă, de data aceasta, și în calitate de compozitor și de orchestrator, interpretând în duet cu Mălina două melodii, cu care am obținut Premiul III, și totodată alături de colegii din Școala Vedetelor, cu care am pregătit un alt show, complet nou, cu care am avut din nou recital (costume, coregrafii, compoziții, o muncă imensă, coordonată de Titus Munteanu și de „diriginta' noastră, Dana Mladin).Aceeași reușită ca și cu un an înainte. Veneam după ce lansasem cu Școala Vedetelor primul album și obținusem Discul de Aur, decernare sărbătorită printr-un spectacol la Sala Polivalentă din București', a mai spus artistul.

Geambașu își amintește cu drag de Mălina, pe care a admirat-o foarte mult. „Mălina se remarca printr-o modestie exagerată în raport cu virtuțile ei. Îmi aduc aminte cum o lăsam acasă într-o seară, după repetiții, și îi spuneam că stau în fața scării blocului, până mă asigura că a ajuns cu bine. Mi-a zis însă că o să am ceva de așteptat fiindcă mai întâi le cumpăra ceva de mâncare unor cerșetori care stăteau prin acea zonă.Era mereu cu zâmbetul la ea și pusă pe glume, chiar dacă mai avea și pase proaste sau era foarte obosită, ca orice om., a declarat în urmă cu ceva timp Călin Geambașu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton