Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

 Raiciu Adriana
.

Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cătălin Boboc. Cei doi îndrăgostăți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni și sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Iată cum a primit bloggerița inelul de logodnă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Carmen Negoiță a făcut anunțul cel mare în Gala de sâmbătă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta s-a îmbărcat într-o rochie specatuloasă de mireasă și le-a spus colegelor și juraților că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit.

203865254_1910228922465821_4251568426614166159_n203865254_1910228922465821_4251568426614166159_n

În urmă cu 11 ani, Carmen Negoiță a întocmai actele de divorț și anunța separarea de partenerul ei de viață. Astăzi, concurenta este extrem de fericită și iubește din nou. Chiar de curând, vedeta a fost cerută în căsătorie de Cătălin Boboc, iubitul ei.

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! s-a mutat cu iubitul ei: „Când l-am cunoscut, mi s-a părut un om dur”/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Lumea m-a luat la șuturi”

Citește și: Monica Anghel se tratează de COVID-19 cu medicamente de la Gigi Becali: „Dacă nu eram vaccinată…'

Citește și: Cine este Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu. Cum a început povestea de iubire dintre ei

Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie

A trecut prin momente dificile, după ce a decis să se despartă de cel alături de care se vedea o viață întreagă. Însă, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities iubește din nou.

La sfârșitul lunii iunie, Carmen Negoiță anunța că trăiește o perioadă extrem de frumoasă și că iubitul ei este un om bun.

Ei bine, lucrurile au evoluat rapid între cei doi îndrăgostiți, iar în Gala de sâmbătă seara de la emisiunea stilistică, aceasta a anunțat că a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. De asemenea, le-a arătat și colegelor inelul de logodnă.

Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: Sunt foarte fericită în plan personal, le-a mărturisit Carmen colegelor ei.

Cine este Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță

Cătălin Boboc are 45 de ani și a mai fost căsătorit înainte. Între el și Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! este o difrență de patru ani.

Cătălin Boboc a fost candidat la șefia Consiliului Județean Brăila. A obținut un scor de 23,94% la alegerile locale din toamna anului 2020. PNL Brăila a obținut 265% la nivel de județ.

sursă foto- Instagram și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton