Ce au făcut Viorica și Ioniță din Clejani pe platourile de filmare de la ”Modi”, producția regizată de Johnny Depp: ”Lumea filmului este fascinantă! A fost acolo și celebrul Al Pacino” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Viorica și Ioniță din Clejani îi sunt recunoscători lui Johnny Depp pentru faptul că i-au ales să apară în producția regizată de el, 'Modi', unde joacă și Al Pacino. Artiștii se simt binecuvântați să aibă parte de o așa experiență. La filmări, ei au fost îmbrăcați de Penny Rose, cea care a creat și costumele din 'Pirații din Caraibe'. Iar faptul că au fost, oarecum, colegi de platou cu Al Pacino li s-a părut extraordinar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorica și Ioniță din Clejani îi sunt recunoscători lui Johnny Depp, pentru faptul că i-a ales să apară în producția regizată de el, 'Modi'. Artiștii au purtat la filmări haine realizate de un renumit designer, mai exact de Penny Rose, cea care a creat și cosumele din 'Pirații din Caraibe'. Mai mult, au avut ocazia să fie colegi de platou, printre alții, cu faimosul Al Pacino.

img_4556img_4556

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, colegi de filmări cu Al Pacino într-un film regizat de Johnny Depp: „Suntem deosebit de onorați”. Primele imagini

Citește și: Ce cadou i-au făcut Viorica și Ioniță de la Clejani lui Johnny Depp: „Ne-a fost foarte greu să alegem'. Actorul a împlinit 60 de ani

Citește și: De ce și-a închis Alina Ceușan restaurantul din București: „Pentru un business cu cheltuieli destul de mari…'. Detalii neștiute despre afacerile și veniturile vedetei / EXCLUSIV

Citește și: Ce crede Elena Merișoreanu despre operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu: „Arăta superb și atunci. S-a emancipat, nu cred că a exagerat cu nimic” / EXCLUSIV

Ce au făcut Viorica și Ioniță din Clejani pe platourile de filmare de la 'Modi', producția regizată de Johnny Depp

Viorica și Ioniță din Clejani au vorbit despre experiența pe platourile de filmare la producția 'Modi', o poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Filmul a fost regizat de Johnny Depp. Pe platoul de filmare era și celebrul Al Pacino.

'Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului Modi', regizat de marele actor Johnny Depp! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris, unde noi cântam pentru Modi și prietenii lui', au declarat Viorica și Ioniță din Clejani, pentru viva.ro.

Viorica și Ioniță din Clejani au fost îmbrăcați de un designer celebru de costume pentru film

Cei doi artiști au purtat costume realizate de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose. Este vorba de cea care a creat și costumele din 'Pirații din Caraibe'. Viorica și Ioniță au fost fericiți să-l vadă pe platourile de filmare și pe celebrul Al Pacino.

'Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din Pirații din Caraibe'! Lumea filmului este fascinantă…! Și Al Pacino era acolo…', au mai spus artiștii.

Viorica și Ioniță din Clejani: 'Nu ne-am revenit complet din acest vis'

Viorica și Ioniță din Clejani susțin că nici acum nu și-au revenit ddupă această experineță extraordinară. Pentru ei, filmările la 'Modi' au fost ca o întoarcere în timp.

'Nu ne-am revenit complet din acest vis. Când am intrat în scenă în acele costume, a fost ca o călătorie într-un trecut fascinant și fermecător. Imaginea noastră în costumele de epocă sub lumina difuză a unui Paris din 1916, cântând pentru Amedeo Modigliani și prietenii lui este un tablou ÎNCĂ viu în mintea noastră!', au mărturisit cei doi artiști.

Ioniță din Clejani: 'Aceste zile au fost ca o poveste…'

Viorica și Ioniță din Clejani au simțit că viața cântă și dansează cu ei. Pentru ei a fost o poveste frumoasă, care va putea fi urmărită pe marile ecrane anul viitor.

'Ne-am regăsit într-o lume de vis care părea atât de străină, dar în același timp, atât de aproape și autentică. Însă, cel mai important, această experiență ne-a învățat că uneori, visele noastre vin la noi. Atunci când suntem gata să le primim pentru a le TRĂI.

Aceste zile au fost ca o poveste care s-a desfășurat sub ochii noștri, și am simțit cu adevărat că viața însăși cântă și dansează cu noi', a povestit Ioniță din Clejani.

Ioniță din Clejani: 'Ceea ce știu…'

Ioniță Manole susține că se simte ca un călător între două lumi. Artistul susține că va continua proiectele lor, dar și să trăiască și să se bucure cu intensitate de fiecare moment.

'Înapoi în România, mă simt într-un fel ca un călător între două lumi. Dar ceea ce știu cu siguranță este că vom continua proiectele noastre. Pe platoul de filmare era și celebrul Al Pacino. Vom continua să cântăm, să visam și să trăim cu intensitate fiecare moment. Și să nu ne fie frică să spunem DA bucuriilor vieții care ne tot dă târcoale la ușa vieții noastre', a spus artistul.

Viorica și Ioniță din Clejani îi sunt recunoscători lui Johnny Depp

Cei doi artiști îi sunt recunoscători lui Johnny Dep și se simt binecuvântață să aibă parte de o astfel de experiență. Ei îi mulțumesc acestuia, pentru ocazia pe care le-a oferit-o.

'Suntem binecuvântați să trăim astfel de momente, să împărtășim bucuria și frumusețea lor cu voi, prietenii noștri și urmăritorii noștri dragi. Sper că puteți simți emoția și recunoștința mea din aceste cuvinte și că sunteți alături de noi în această călătorie minunată. Mulțumim, Johnny Deep, că ne-ai oferit ocazia de a face parte din lumea fascinantă a filmului', a mărturisit Ioniță din Clejani.

Foto: arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton