Ce s-a întâmplat când Mioara și Petre Roman s-au revăzut la nunta fiicei lor, Oana, în 2014: „El s-a așezat undeva departe. Mioara s-a dus și...”

 Ifrim Georgiana
.

Astăzi, 26 februarie, Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum și apropiații au venit să-i aducă un ultim omagiu. Printre aceștia s-a numărat și avocat Lizeta Haralambie, prietenă veche a Oanei Roman, și a povestit cum a decurs întâlnirea dintre regretata jurnalistă și fostul ei soț, Petre Roman, la nunta fiicei lor, în 2014.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul din Snagov, acolo unde era internată de mai mulți ani. Regretata profesoară universitară a fost condusă astăzi pe ultimul drum, iar la funeralii a participat și fostul ei soț, Petre Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 34 de ani și au divorțat când în viața politicianului apăruse Silvia Chifiriuc. Nunta fiicei lor, Oana, cu Marius Elisei avea să-i aducă față-n față, în 2014, după ani întregi în care nu-și vorbiseră.

pe09pe09

Citește și: Imagini de la capelă, înainte ca Mioara Roman să fie înmormântată. Cum a apărut Oana Roman la funeraliile mamei sale și ce mesaj a transmis: „Generozitatea este lucrul care îți umple cel mai bine sufletul”

Citește și: „Cu respect…'. Traian Băsescu, omagiu impresionant pentru Mioara Roman, la priveghi. Ce gest surprinzător a făcut fostul președinte după moartea fostei soții a lui Petre Roman

Citește și: Teodora Becali este însărcinată a treia oară. Ce sex are bebelușul și cum a reacționat bunicul Gigi Becali

Citește și: De ce nu a mers Petre Roman la înmormântarea Mioarei Roman: „Ar fi fost nobil din partea lui, dar a spus că…”

Ce s-a întâmplat când Mioara și Petre Roman s-au revăzut la nunta fiicei lor, Oana, în 2014

Lizeta Haralambie, prezentă la funeraliile Mioarei Roman, a ținut să spună câteva cuvinte despre regretata profesoară universitară. Avocata este prietenă cu Oana Roman de 25 de ani, astfel că a avut ocazia s-o cunoască îndeaproape și pe mama ei. Nu ține minte ca Mioara Roman să-i fi adresat vreodată vorbe grele sau reproșuri fostului ei soț. I-a rămas întipărit momentul revederii dintre regretata jurnalistă și Petre Roman, la nunta fiicei lor cu Marius Elisei, pe 14 iunie 2014. Căsătorit cu Silvia Chifiriuc, politicianul ar fi păstrat distanța față de Mioara, dar ea s-a apropiat și l-a salutat.

„Mai mult decât atât, îmi aduc aminte la căsătoria Oanei când a venit tatăl ei, la casa căsătoriilor, și s-a așezat undeva departe de Mioara. Mioara era lângă mine. S-a dus și l-a salutat. A zis: „Bună Petre! Ce faci?'. Și abia atunci, el a zis „Bine'. Deci ea s-a dus la el, nu el la ea.

Îmi amintesc toate cărțile pe care mi le-a dat să le citesc. Foarte multe. Eu sunt prietenă cu Oana de peste 25 de ani și de câte ori mergeam în vizită, sau ne întâlneam, discutam doar de cărți. Pentru că pe Mioara nu o interesa nimic altceva decât cititul, studiatul, în rest nu era angrenată în nicio bârfă. Plus că, întotdeauna, a vorbit frumos de toată lumea. Niciodată nu am auzit-o să zică vreun cuvânt greu de fostul soț. Întotdeauna a fost pozitivă', a povestit cunoscuta avocată într-un interviu televizat.

Ce spunea Mioara Roman despre Petre Roman, după divorț

Mioara și Petre Roman s-au căsătorit în anul 1974 și au împreună o fiică, pe Oana Roman. Cei doi au trăit o poveste de dragoste profundă timp de 30 de ani, însă au divorțat în 2007, iar fostul premier al României s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc. Mioara Roman spunea, după divorț, că între ea și fostul soț a existat o mare dragoste, pasională și matură, însă aluncase pe panta neîncrederii în căsnicie.

„A fost o foarte mare dragoste. Adevărata iubire a vieții mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar și matură și profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie’, a povestit Mioara Roman despre cea de-a doua căsnicie a sa.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton