Ce se întâmplă între Cristi Borcea și Valentina Pelinel, după 4 ani de mariaj: "Trebuie să mă delimitez și să găsesc starea necesară"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce se întâmplă între Cristi Borcea și Valentina Pelinel, după 4 ani de mariaj. Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în urmă cu patru ani, iar din dragostea lor au rezultat trei copii. Omul de afaceri este cunoscut pentru viața amoroasă tumultoasă, având 9 copii cu patru femei. Deși Borcea este în general foarte discret în privința familiei, acesta a făcut câteva declarații surprinzătoare din culisele mariajului cu Valentina Pelinel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă între Cristi Borcea și Valentina Pelinel, după 4 ani de mariaj. Cristi Borcea, 53 de ani, și Valentina Pelinel, 42 ani, au un mariaj armonios și trei copii superbi, de care sunt extrem de mândri. Relația celor doi a avut un început destul de controversat, omul de afaceri fiind căsătorit la vremea aceea cu Alina Vidican, care i-a dăruit doi copii. Cristi Borcea este cunoscut ca un adevărat playboy, având nouă copii din patru relații diferite, însă pare că Valentina Pelinel este cea care a reușit să-l seducă total pe afacerist. Recent, Cristi Borcea a spus ce se întâmplă de fapt în căsnicia cu Valentina Pelinel și cum decurge relația lor.

borceaborcea

Ce se întâmplă între Cristi Borcea și Valentina Pelinel, după 4 ani de mariaj

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți de patru ani și, chiar dacă mulți credeau că frumoasa blondă este doar o pasiune trecătoare pentru omul de afaceri, iată că relația lor este una extrem de solidă. Cristi Borcea a oferit detalii rare din căsnicia sa cu Valentina Pelinel și a menționat elementele ce stau la baza mariajului lor: comunicarea și atitudinea pozitivă a soției sale.

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu. Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.

Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume', a spus Cristi Borcea în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

Cristi Borcea, despre timpul petrecut în închisoare: „Nu pot să dorm fără medicamente”

Cristi Borcea a mai vorbit, în cadrul aceluiași podcast, despre timpul petrecut în închisoare, dosarul transferurilor. În acea perioadă, Cristi Borcea era căsătorit cu Alina Vidican. Soția lui de la acea vreme a dat naștere fiicei cuplului, în timp ce afaceristul se afla după gratii.

'Dimineața, apel. Te trezeai la 6, după aceea micul-dejun și te duceai la muncă. Normal (n.r.- plângea de Sărbători). Acestea erau cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo. Ar trebui să li se dea permisie. Sunt deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății pentru că își distrug familia acolo.

Citește și: De ce se teme Valentina Pelinel în relația cu fiul ei:'O să fie un moment foarte greu…'

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei:„Am ales să urmez calea inimii’ / EXCLUSIV

Citește și: ‘Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite’. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Ana Maria Orozco, alias „Betty cea urâtă’. Are 49 de ani și a trecut printr-o transformare incredibilă

De ce? Pentru că timp de 4,5,6 ani nu-și văd soția, copiii… Se destramă familii. A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră! Asta e, bine că am trecut', a declarat Cristi Borcea, în cadrul aceluiași podcast.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de Al Bano, la Festivalul de la Sanremo

Cristi Borcea și soția sa, Valentina Pelinel, au luat parte în urmă cu câteva zile, la recitalul prietenului lor Al Bano, în cadrul celei de-a 73-a ediții a Festivalului de la Sanremo. Cristi Borcea, 53 de ani, și Valentina Pelinel, 42 de ani, și-au luat o binemeritată vacanță în italia, unde nu au ratat unul dintre cele mai emblematice evenimente muzicale din peninsulă, Festivalul Sanremo 2023, ce s-a desfășurat între 7-11 februarie. Ediția de anul acesta marcheazaă cel de-al 73-lea an, în care prestigiosul concurs a reunit pe scenă talente veritabilă din muzică italiană. Competiția a fost prezentată.

FOTO: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton