Cum arată vila de lux a lui Mugur Mihăescu: „Nu m-am îmbogățit peste noapte”

 Dumitrache Medeea
.

Mugur Mihăescu a devenit celebru în urma rolului din Vacanța Mare, dar și datorită lui Garcea. Actorul a făcut publice câteva imagini din vila sa de lux și a transmis că nu a reușit să facă bani peste noapte, ci muncind. Mugur Mihăescu a făcut câteva dezvăluiri și despre familia sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu a reușit să devină celebru odată cu apariția sa în Vacanța Mare, unde a interpretat-o pe Leana, dar și în Garcea. Actorul a reușit de-a lungul timpului să se îmbogățească, iar acum trăiește într-o vilă de lux.

mugur1mugur1

Mugur Mihăescu: „Banii au venit treptat'

Mugur Mihăescu nu a avut dintotdeauna o situație materială bună. Când s-a mutat în București a locuit în gazdă, în Drumul Taberei, apoi a reușit să-și cumpere un apartament.

În anul 2004, Mugur Mihăescu și-a construit vila în care locuiește acum. Este vorba despre o casă mare, de sute de metri pătrați, cu grădină, dar și iarbă pe acoperiș.

Citește și: Mugur Mihăescu, amintiri din copilărie la 53 de ani:

Citește și: Mugur Mihăescu nu vrea să mai audă de Garcea:

Citește și: Ana Bene are un nou iubit, după Burlacul:

Citește și: Catrinel Menghia, strălucitoare pe covorul roșu la Cannes.

Deși nu și-a propus niciodată să se îmbogățească, Mugur Mihăescu este mândru de ce a reușit să realizeze până acum.

N-am avut un țel în viață să mă îmbogățesc. Banii au venit treptat, nu m-am îmbogățit peste noapte. M-am îmbogățit din faptul că au început să vină banii', a spus actorul la Acces Direct.

Mugur Mihăescu: „Îmi doresc să fiu fericit'

Pe lângă bani, Mugur Mihăescu a vorbit și despre un subiect mult mai emoționant, și anume familia. Actorul și soția sa s-au cunoscut încă de când erau adolescenți, în timpul liceului.

Cei doi au urmat aceeași facultate și au decis că vor să rămână împreună pentru tot restul vieții. Acum au 27 de ani de căsnicie! Mugur Mihăescu și soția sa au împreună o fiică. Actorul o iubește extraordinar de mult și a declarat că nu a fost niciodată supărat pe ea.

Nu i-am dat nicio palmă, în primul rând pentru că este fată. N-am avut vreun motiv în viață să fiu supărat pe ea. Am simțit doar iubire, liniște. Este viața ei, este fericirea ei', a mai spus Mugur Mihăescu conform spynews.ro.

Îmi doresc sănătate și să fiu fericit. Să am o situație financiară care să-mi permită să nu mă uit la nota de plată în restaurant', a spus actorul când a venit vorba despre dorințele pentru viitor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton