Cum arătau părinții Mioarei Roman și cu ce se ocupau. Oana Roman a postat fotografii rare cu bunicii ei: "M-am trezit cu gândul la viața lor grea din timpul războiului"

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a postat, acum ceva timp, fotografii cu bunicii ei materni, respectiv părinții Mioarei Roman. Vedeta spunea, atunci, că s-a trezit cu gândul la ei și la viața grea pe care au avut-o în timpul războiului, deși erau intelectuali de seamă și aveau unele privilegii. Oana Roman a spus mereu că provine dintr-o familie bună și nu demult a oferit câteva detalii despre părinții mamei sale, Mioara Roman.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Acum ceva timp, înainte de pierderea mamei sale, Oana Roman a umblat la cutia cu amintiri și a publicat pe Instagram, fotografii rare cu părinții Mioarei Roman. Oana spune că tot ce a învățat vine de la bunicii ei, ambasadori, de o eleganță ieșită din comun și cu o educație aleasă.

cum-arata-mioara-roman-in-tinerete-l-a-cucerit-imediat-pe-petre-era-cu-adevarat-deosebita-8-3cum-arata-mioara-roman-in-tinerete-l-a-cucerit-imediat-pe-petre-era-cu-adevarat-deosebita-8-3

Oana Roman este foarte mândră de bunicii ei, părinții Mioarei Roman

De-a lungul timpului, fiica sa cea mică a vorbit în repetate rânduri despre legătura specială pe care a avut-o cu familia, în special cu bunicii. La un moment dat, Oana a publicat pe internet fotografii din arhiva personală, cu bunicii ei, și a scris în dreptul lor:

'Azi m-am trezit cu gândul la bunicii mei. La poveștile despre viața lor grea din timpul războiului și apoi frumoasă și plină de călătorii căci bunicul a fost ambasador în peste 10 țări, timp de peste 30 de ani. Bunica era frumoasă, elegantă și foarte riguroasă în tot ce făcea.

Tataie era blând și bun, iar momentele când stăteam, foarte mică fiind, cu capul la pieptul său, sunt cele mai tandre momente pe care mi le aduc aminte din viața mea. Am reușit să păstrez multe poze cu ei și multe amintiri de neprețuit. Gândindu-mă azi la ei am avut o stare de bine, de tihnă și mângâiere și mi-am propus să trec mai târziu să le aprind o lumânare la locul lor de veci!', scria Oana pe internet, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum cucerea Cătălin Măruță femeile, în timp ce era la muncă, la TVR2: „Am agățat pe forum, veneau fanele și…

Citește și: Jorge a trăit o experiență supranaturală după moartea tatălui său: „Nu credeam că o să trăiesc vreodată…. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu 17 ani

Citește și: Unde sărbătoresc Brigitte și Florin Pastramă cinci ani de relație, chiar de Ziua Îndrăgostiților: ‘Nu mai rezist la frig… Când se întorc în România / EXCLUSIV

Cu ce se ocupau părinții Mioarei Roman

Atât tatăl, cât și mama Oanei Roman proveneau din familii influente. Tatăl Mioarei Roman, bunicul matern al Oanei, a fost ambasador în anii 60, potrivit ego.ro. Și bunica maternă era o femeie modernă, avea permis de conducere și era șoferul soțului ei, care nu conducea. Bunica Oanei avea o mașină marca Mercedes, încă din anii 60, o raritate la vremea aceea în România.

'Bunicul meu a fost ambasador la Teheran, Tunisia Cairo și în multe alte țări arabe, dar a fost și consul la Varșovia, iar bunica mea a fost mereu o femeie care nu a stat niciodată, pnă la moarte necoafată. Deși au pornit de la sat, bunicul a făcut studii excepționale la Cluj și în Elveția.

Iar bunica a fost extraordinar de frumoasă și elegantă, era impecabilă tot timpul, își comanda haine de la Paris. Plus că era obsedată de lecții de maniere. Am învățat foarte multe de la ei', a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram, despre bunicii ei materni.

Petre Roman, pe de altă parte, provine dintr-o familie mixtă. Tatăl său, Valter Roman, a fost de origine evreiască și a participat activ la războiul civil din Spania. Mama sa, Hortensia Vallejo, a fost o activistă comunistă care provenea dintr-o familie catolică spaniolă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton