Andreea Marin și-a propus să-și redobândească silueta suplă din perioada liceului și a slăbit, cu ajutorul unei alimentații sănătoase și echilibrate, aproximativ 15 kilograme. Conștientă că provocarea cea mai mare stă în menținerea greutății mult visate, fosta prezentatoare TV a rămas fidelă obiceiurilor alimentare sănătoase și este atentă când vine vorba de prepararea meselor. Iată cum arată meniul zilnic al Andreei Marin, din care nu exclude gustările dulci!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Andreea Marin a reușit, în numai 3 luni, să slăbească aproximativ 15 kilograme, decizie pe care a luat-o la îndemnul medicului. Prezentatoarea TV și-a propus să-și redobândească silueta din liceu, obiectiv pe care l-a și atins, după cum se poate observa în ultimele imagini postate pe rețelele de socializare. Chiar dacă a ajuns la greutatea dorită, Andrea Marin a rămas la fel de disciplinată în privința alimentației și a împărtășit câteva rețete, spulberând mitul că preparatele sănătoase nu pot fi apetisante și foarte gustoase.
Cum se menține Andreea Marin, după ce a slăbit 15 kilograme
Andreea Marin și-a atins obiectivul în lupta cu kilogramele în plus, dar asta nu înseamnă că renunță la stilul sănătos de viață care a caracterizat-o și până acum. Fosta prezentatoare TV le-a împărtășit fanilor ei câteva rețete delicioase, pe care le gătește destul de frecvent.
„Nu am un cântar pe aici, dar am o măsură mult mai simplă. Asta este o rochie care îmi venea mulată înainte și se vede foarte bine cam cât am slăbit și așa se întâmplă cu toate hainele mele.
Aici (n.r pe masă) avem o supă cremă cu legume, dovleac portocaliu, cartof dulce, țelină, ceapă, morcov, puțin usturoi pentru gust, ardei gras în trei culori, pătrunjel verde, parmezan, puțin ulei sau unt, pentru cine vrea, iar cartoful dulce și dovleacul leagă totul. Pun și puțin busuioc din grădina mea. Noi nu punem cu chimicale, grădinărim pentru noi’, a spus Andreea Marin într-un interviu oferit pentru România TV.
„E foarte important să fie totul verde și sănătos pentru mine’
Pentru felul al doilea, Andreea Marin a propus o rețetă de orez cu legume. Recunoaște că mănâncă pâine, însă fără gluten, pentru a reduce inflamațiile.
„Aici (n.r. pe a doua farfurie) avem un orez integral, făcut în culorile toamnei, cu tot felul de legume. Am și o salată pregătită pentru acest orez. E foarte important să fie totul verde și sănătos pentru mine. Avocado, semințe, spanac, fiecare pune după gust. Am și pâine, dar să fie integrală sau fără gluten, reduce inflamațiile’, a continuat aceasta.
Andreea Marin nu a renunțat la gustările dulci
Andreea Marin nu a renunțat la gustările dulci, însă a găsit alternative sănătoase și slabe în calorii, bazate pe fructe proaspete sau confiate.
„Fără nicio problemă, la desert, putem folosi iaurtul grecesc cu fructe, eu am pus și mere, semințe și niște fructe confiate. Se folosesc după gust, exist și alte fructe la dispoziția noastră în acest anotimp.
Este foarte important să mâncăm cât mai simplu și împrumutând din natură tot ceea ce este mai hrănitor și mai bun’, a continuat vedeta să dezvăluie.
Sursa foto: Facebook