Diana Senteș, viitoare mămică, dezaprobă total alăptatul în public! "Nimeni nu vrea să vadă asta, zic eu"

 Oana Pantazi
.

Diana Senteș, fosta concurentă Exatlon, urmează să devină mamă, însă nu este de acord cu alăptatul în public, care, de altfel, are tot mai multe susținătoare, inclusiv în rândul vedetelor. Iată de ce face opinie separată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Diana Senteș, Războinica de la Exatlon, este extrem de fericită, fosta concurentă și partenerul ei de viață urmând să devină părinți. Recent însă, frumoasa brunetă a avut o postare în social media menită să agite apele… Pe scurt, Diana nu este de acord cu alăptatul în public, deși o mulțime de vedete autohtone și nu numai susțin hrănirea bebelușilor atunci când li se face foame, indiferent de locul în care se află (este de notorietate controversa iscată în social media de Cristina Șișcanu, care susține alăptatul în public).

Citește și: Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

Diana Senteș, împotriva dezgolirii sânilor în public

Diana Senteș a ținut să-și facă însă publică opinia în această privință, exprimându-se fără menajamente la adresa femeilor care aleg să-și alăpteze bebelușii în public.

'Este fantastic că dăm viață, și nu glumesc cu chestia asta. Nu am zis cu sânii pe afară ca să fiu rea, însă ceva vi se întâmplă. Vă fură dragostea aia și aveți senzația că vreți să vă despuiați și cu burta, și întinse pe pat, și în oglindă… În cu@# gol și în ț@#le goale, cu burta mare și mineni nu vrea să vadă asta, zic eu, cred eu. Că voi simțiți nevoia să vă admirați corpul, faceți-o pentru voi și pentru soțul vostru. Pentru că, altfel, vin eu și întreb: Dacă îți scoți t@#a pe afară să alăptezi, în public, la mall, pe bancă în parc, în tramvai, de ce nu umbli așa pe stradă! Că ești mamă și tu ai voie!', a scris Diana.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Florin Busuioc, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Aveam o viață complicată. A trebuit să o las mai moale”. Cum s-a lăsat de fumat / EXCLUSIV

'Femeile alăptează, este indicat, bravo! Dar de ce trebuie să văd eu asta? De ce trebuie să vadă bărbații? De ce trebuie să vadă prietenul soțului/iubitului tău? Și ca să concluzionez, pentru că mi se zice că sunt cam rea… Dar tu nu ești rea când scoți t#@a aia pe afară și mă faci să mă oripilez și să văd cel mai frumos lucru din lume, puiul tău… E o metodă de hrănire, de ce nu te filmezi când îți bagi tu în gură? Vă pup, și alăptați cu ușa închis! Sânii sunt ceva sexual și trebuie să îi vadă doar iubi', a conchis fosta concurentă de la Exatlon.

Diana-Sentes-alaptare1Diana-Sentes-alaptare1

A rămas însărcinată în… izolare

Diana Senteș este o figură cunoscută în lumea mondenă, antrenoarea de fitness intrând în atenția presei acum doi ani, când, pentru o scurtă perioadă, a fost iubita lui Dani Oțil și prima femeie cu care acesta s-a afișat după Mihaela Rădulescu. Relația lor nu a mers, dar de ceva vreme Diana și-a găsit sufletul-pereche, ea și iubitul ei, cu 4 ani mai tânăr, urmând să devină curând părinți.

Citește și: Mirabela Dauer a dezvăluit de ce e singură, la 73 de ani: „Pe toți iubiții mei i-am cocolit, i-am alintat, i-am sufocat!”

Vedetei de la Exatlon i-a priit, se pare, pandemia, cu atât mai mult cu cât, cu ceva timp înainte ea s-a decis să se mute cu iubitul ei, iar în perioada de izolare a aflat că este însărcinată.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton