Fiica cea mare a Sânzianei Buruiană joacă în Lia: „Este serialul ei preferat. A fost atât de încântată...”. Izabela are 7 ani și mai apare într-un film

 Ifrim Georgiana
.

Din mariajul cu Nicolae Zuluf, Sânziana Buruiană are două fiice, Izabela și mezina Antonia. Cea mare s-a remarcat deja în modelling, iar de curând a debutat și în actorie, având un rol secundal în serialul „Lia – Soția soțului meu', de la Antena 1. Fosta asistentă TV e nespus de mândră de fiica ei și spune că se pregătește intens pentru o carieră în showbiz. Iată declarațiile Sânzianei Buruiană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica cea mare a Sânzianei Buruiană a debutat în actorie, la 7 ani, după ce a participat la numeroase concursuri de modă pentru copii. Izabela a obținut un rol în serialul „Lia – Soția soțului meu', însă apare și în câteva secvențe la finalul filmului „Tati part-time', care va intra în cimetografe de anul viitor. Fosta asistentă TV e mândră că fiica ei este atât de dezinvoltă și pasionată de actorie, fiind de părere că orele de canto, gimnastică și dansuri îi vor fi de folos la viitoarele castinguri.

saz-10saz-10

Citește și: Ce peripeții au avut Sânziana Buruiană și familia ei în vacanța din Grecia: „Inițial, aveam cazare pe o altă insulă, unde izbucnise incendiu și totul era în fum' / EXLCUSIV

Citește și: De ce s-a certat Sânziana Buruiană cu Oana Roman și Cristina Șișcanu, într-o emisiune TV: „Eram dezamăgită că nu…'. Ce relație are acum cu cele două

Citește și: America Express 5 decembrie – Cine a câștigat ultima imunitate din Ecuador: „Nu știu dacă realizați, dar aveți două bilete către Argentina!'

Citește și: Ioana și Marius de la Mireasa s-au despărțit, dar s-au împăcat după câteva ore. De ce s-au certat: 'Aveam anumite dubii. Am avut nevoie să îmi clarific…'

Fiica cea mare a Sânzianei Buruiană joacă în serialul Lia

Izabela, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană, a obținut un rol episodic în producția „Lia – Soția soțului meu', de la Antena 1. Se pare că micuța s-a integrat imediat în colectivul de la filmări, cu atât mai mult cu cât este o mare fană a serialului. Fosta prezentatoare TV nu poate fi decât încântată de debutul actoricesc al fiicei ei, căci i-a remarcat înclinațiile artistice de la o vârstă fragedă.

„Iza apare într-un episod din Lia. Este serialul ei preferat, știe tot ce se întâmplă în serial. Îi adoră pe Lia și pe Petru!

A fost atât de încântată că o să apară alături de ei….Ea încearcă tot felul de coafuri ca ale Liei, ca să semene cu ea. Mă bucur că a prins drag de partea asta, de actorie.

Este înscrisă la agenții de casting pentru reclame filme etc ….Oricum, în Lia rar au episoade în care apar copii. Mereu îmi zice: „ce frumos ar fi să aibă și Lia în film o fetiță sau o sora și ma aleagă pe mine', a spus Sânziana Buruiană, pentru Click!.

Izabela Zuluf apare și în filmul „Tati part-time'

Izabela Zuluf apare și în câteva secvențe din filmul „Tati part-time' și a avut ocazia să joace alături de protagonista Eva Măruță. Sânziana Buruiană își dorește ca fiica ei să continue pe acest drum, mai ales că desfășoară și alte activități în paralel, precum gimnastică sau canto, care o vor ajuta la castinguri.

„Izabela face gimnastică, canto, dansuri și asta o va ajuta la castinguri,  în momentele în care este o secvență în care va trebui să facă un exercițiu de gimnastică sau să cânte.

Totul este să te potrivești cu ce se caută și fizic, dar este important să ai și niște aptitudini actoricești', a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton