Fiul Magdei Pălimariu a împlinit 1 an: "Prima noastră zi de naștere aniversată împreună". Imagini emoționante de la petrecerea micuțului Aksel

 Dumitrache Laura
.

Magda Pălimariu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Prezentatoarea TV a devenit mamă pentru prima oară anul trecut, când a adus pe lume un băiețel. Ieri, pe 20 august, vedeta l-a sărbătorit pe Aksel, fiul său, care a împlinit un an. De asemenea, tot în aceeași, Magda Palimariu a împlinit 45 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Magda Palimariu se poate declara o femeie împlinită. Fosta prezentatoare tv de la Pro TV și-a sărbătorit fiul. Aksel a împlinit un an pe 20 august, în aceeași zi cu mama sa. Vedeta și soțul ei i-au organiza micuțului o petrecere.

367502634_311767477978148_3751491291211343438_n367502634_311767477978148_3751491291211343438_n

Pe data de 20 august 2022, Magda Palimariu a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta la adus pe lume pe Aksel în Oslo, Norvegia, acolo unde soțul ei lucrează. Fosta prezentatoare tv a născut chiar de ziua ei de naștere.

Citește și: Ce probleme a întâmpinat Magda Pălimariu la naștere: „Am stat o săptămână în spital…”

Citește și:Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor: „Am o minunăție'

Citește și:Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au sărutat pasional într-un supermarket: „Moment romantic printre rafturile cu caserole”. Ipostază intimă cu cei doi

Citește și:Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte acum artistul: „Mă supără rău sănătatea. Am făcut o criză cardiacă și…”

Fiul Magdei Pălimariu a împlinit 1 an

Magda Pălimariu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Fosta prezentatoare TV este căsătorită cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comert din Norvegia, și au impreună un fiu. Anul trecut, pe 20 august, Magda Pălimariu l-a adus pe lume pe Aksel, care a împlinit un an. Micuțul s-a născut chiar de ziua mamei sale, iar ieri, Magda Pălimariu și-a sărbătorit pentru prima oară ziua de naștere alături de fiul ei.

Vedeta tv și soțul ei i-au organizat o petrecere fiului lor, iar Magda Pălimariu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Prima noastră zi de naștere aniversată împreună!!Minunăția asta de băiețel împlinește azi un an. Nu sunt cuvinte să descriu bucuria din suflet și iubirea pe care i-o port. De acum îți spun: La mulți ani, drăgălașul meu Aksel, voi fi alături de tine și te voi susține cu tot ce îți vei dori să faci!! La mulți ani și mie și mă bucur că de acum înainte ne vom celebra an de an împreună ziua de naștere!!Te iubesc copile drag!!!', a scris Magda Pălimariu pe Instagram.

Magda Pălimariu a născut în Norvegia

Magda Pălimariu a decis să nască în Norvegia, acolo unde locuiește de câteva luni, împreună cu soțul ei. Ionuț Eriksen este președintele Camerei de Comert din Norvegia, iar vedeta tv l-a însoțit pentru a fi alături de el. Cei doi s-au căsătorit în mare secret, în luna august 2022, în cadrul unei ceremonii restrânse. Magda Pălimariu ne-a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei.

„Provocări… da, cred că sunt la tot pasul, dar e important să fi învățat, să stii cum să gestionezi situațiile și să le faci față. Mă întreb: cum ar fi oare viața fără provocări? (…) Atât eu, cât și soțul meu avem maturitatea emoțională, câștigată în timp, care ne ajută să depășim altfel situațiile și provocările pe care le întâmpinăm. Nu zic că este totul roz, dar comunicăm foarte mult, știm clar ce ne dorim și încercăm de fiecare dată să găsim soluția benefică pentru amândoi, de fapt, pentru familia noastră', a declarat Magda Pălimariu

De asemenea, Magda Pălimariu ne-a dezvăluit că va lua o pauză și va reveni în televiziune abia când fiul ei, Aksel, va crește. Nu am renunțat la televiziune, o să revin la muncă exact așa cum eram și înainte, voi reveni aici pentru că e stilul meu normal de viață. Face parte din viața mea de 20 de ani și rutina mea s-a schimbat dintr-o dată. Vă văd în fiecare zi și merge tot timpul (n.red- televizorul) pe PRO TV'

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton