Fuego a împlinit 47 de ani. Ce tort special a primit artistul și ce dorințe are: „Pot să mă declar un om fericit. Am suportat și multe furtuni, dar vreau să...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Pe 23 august, Fuego a împlinit 47 de ani! De ziua lui de naștere, artistul a primit un tort special, cu fructe, pe care scria numele său. Celebrul prezentator de la TVR 2 susține că este o persoană care trăiește clipa, că este într-o continuă depășire a sa și că nu-și dorește decât sănătate. Pe data de 30 noiembrie, vedeta serba și 30 de ani de carieră, în cadrul unui spectacol grandios la Sala Palatului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ieri, Fuego a împlinit 47 de ani! Celebrul cântăreț susține că nu își dă seama cum a trecut timpul și că nu are prea multe dorințe de ziua lui de naștere. Trăiește clipa și îi place să spună că este într-o continuă depășire a sa. Are multe fațete artistice, de la cântăreț la actor, pictor, moderator, om de radio sau editorialist, iar curând va împlini 30 de ani de carieră.

357571883_883511036473211_8039817453198484902_n357571883_883511036473211_8039817453198484902_n

Citește și: Ce dietă ține Fuego, la 46 de ani: „Recordul a fost în 2018, când am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună. Renunț la…' / EXCLUSIV

Citește și: Fuego, concert în memoria lui Ion Dolănescu, Benone Sinulescu, Petrică Mîțu Stoian și a Mariei Tănase, în Piața Mare din Sibiu: „5 ore de maraton live. A fost greu, cald, am rezistat eroic'/ EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Raluca Bădulescu poartă peruci: „Mă vopsesc de la 14 ani, pun extensii de când au apărut și…'. Ce crede despre stilul vestimentar al Antoniei și al Deliei / EXCLUSIV

Citește și: George Mihăiță a lucrat ca secretar de partid, timp de 3 ani, în comunism: „Dacă toți erau ca mine, nu mai curgea sânge la Revoluție'. De ce a fost actorul supărat pe Ministerul Culturii / EXCLUSIV

Fuego a împlinit 47 de ani

Paul Surugiu, alias Fuego, a împlinit 47 de ani, pe data de 23 august. Vedeta TVR 2 mărturisește că nu-i simte, ba mai mult, e gata de noi provocări artistice, de proiecte ambițioase. El va celebra și 30 de ani de carieră anul acesta, printr-un show grandios, la Sala Palatului din București, pe 30 noiembrie. Pe scenă, vedeta va dovedi iar că este o forță, un artist independent, cu nișa proprie. Spectacolul va fi unul special, cu invitați de seamă și multe surprize.

'Vă mulțumesc tuturor pentru gânduri și urări! Uite că am ajuns și la vârsta de 47 de ani. Vă mărturisesc sincer că nu o simt deloc. Eu sunt omul care trăiește clipa, care e într-o continuă depășire a sa, care nu are timp să stea să se gândească prea mult la ce a fost sau la ce va fi.

După cei 47 de ani, pot să mă declar un om fericit. Sigur că fericirea aceasta are și momentele ei de melancolie. Dar sunt un om rațional, care nu s-a lăsat niciodată îmbătat de succes, care e simplu. N-are fițe și care vrea în permanență să devină un om mai bun cu sine și cu cei din jurul său. Sunt ca un fel de port pe care au acostat multe zâmbete. Am suportat și multe furtuni, dar vreau să las mereu arta să vorbească despre mine.', a declarat Fuego, pentru viva.ro.

Fuego: 'Niciodată n-am fost un om pretențios'

Artistul susține că nu își dă seama când au trecut acești ani, că nu are regrete și că viața sa este o frumoasă călătorie, că face ce îi place, cu sacrificii și multă muncă. Vedeta se pregătește intens și cu filmări pentru noul sezon al emisiunii 'Drag de România mea!', care ajunge la sezonul 11, în al șaselea an de existență. Mai are în plan colaborări inedite, concerte, spectacole interesante, piese și un vinil de colecție, pe care-l va lansa pe piață în toamna asta.

'Nu am dorințe prea multe de ziua mea. Niciodată n-am fost un om pretențios. Eu mă mulțumesc cu puțin și, de cele mai multe ori, e nevoie de ceva nesemnificativ pentru alții, ca eu să fiu pe deplin fericit. Îmi doresc să fiu sănătos și să pot duce fiecare proiect în parte. Să am mintea limpede și să nu pic în derizoriu vreodată.

Să pot face emisiuni frumoase și să mențin o linie de bun simț și calitate. La TVR, de cinci ani, reușesc, alături de o echipă minunată, să creez divertisment clasic, cu substanță. Vreau să pot fi în continuare un om corect, care să nu încurce și care să-și respecte cuvântul dat', a mai declarat Fuego.

Fuego: 'Nu am mințit, nu am păcălit și nu am vanități sau ranchiuni față de unii sau alții'

Paul Surugiu, alias Fuego, mai spune că una dintre caracteristicile care îi definesc lui cel mai bine personalitatea este cuvântul dat. Și, conform principiului creștinesc, spune că știe să întoarcă și celălalt obraz.

'De fapt, aceasta este una dintre caracteristicile care definesc cel mai bine personalitatea mea. Sunt un om de cuvânt și am lăsat mereu loc de bună ziua, pe oriunde am fost. Nu am mințit, nu am păcălit și nu am vanități sau ranchiuni față de unii sau alții.

Știu să întorc și celălalt obraz, nu dau satisfacție răutăcioșilor, pentru că știu, indiferent de situație, că totul se întoarce după felul în care gândești și acționezi. De ziua mea, cu siguranță, ca și în celelalte, lăsând totul în plan secund, sunt un om fericit și împlinit!' , mai spune Paul Surugiu Fuego.

Fuego este artistul care are parte de o popularitate covârșitoare, care face spectacole inedite la Sala Palatului și la Chișinău, unde este și 'Artist al Poporului', care are multe fațete artistice, de la cântăreț la actor, pictor, moderator, om de radio sau editorialist.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton