În ce relații au rămas Connect-r și Alex Velea, după ce s-au certat: "Orice conflict între noi..."

 Radulescu Ruxandra
.

În ce relații au rămas Connect-r și Alex Velea, după ce s-au certat. Connect-R și Alex Velea au format cel mai de succes duo de pe scena muzicii românești în ani 2000. Mare a fost surpriza, atunci când cei doi artiști s-au certat și nu au mai colaborat. Connect-R a recunoscut anul trecut că popularitatea de care se bucura Alex Velea a fost unul dintre motivele conflictului. Care este totuși relația dintre cei doi în prezent? Connect-R a povestit cum a interacționat cu Alex Velea când s-au întâlnit la un eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În ce relații au rămas Connect-r și Alex Velea. Connect-R este artist foarte talentat, care a reușit să rămână relevant în industria muzicală, de când s-a lansat în anii 2000, alături de Alex Velea, cu hit-ul, „Dacă dragostea dispare”. Din păcate cei doi artiști aveau să o ia fiecare pe drumul său, după ce s-au certat și au decis să rupă orice legătură. Abia anul trecut, Connect-r a dezvăluit motivul care stat la baza conflictului cu fostul său coleg de scenă, Alex Velea, și anume, acesta din urmă începuse să aibă mai mult succes, ceea ce a generat tensiuni între cei doi.

alex-velea-a-lansat-o-noua-melodie-insotita-de-videoclip-zdau-sa-sara_2_size24alex-velea-a-lansat-o-noua-melodie-insotita-de-videoclip-zdau-sa-sara_2_size24

Care este relația dintre Connect-r și Alex Velea, în prezent, după ce s-au certat

Connect-r a spus cum decurge, în prezent, relația sa cu Alex Velea. Connect-r a tras concluzia că fiecare dintre ei a avut nevoie să evolueze separat și că acel conflict din trecut a fost dat uitării la puțin timp după. De asemenea, artistul a declarat că se salută cu Alex Velea, de fiecare dată când se întâlnesc. Connect-r a ținut să sublinieze că nu există resentimente și că prețuiește amintirile pe le-a creat alături de Alex Velea.

„S-a dovedit că orice scenă era neîncăpătoare pentru amândoi. Fiecare acum avem scenele noastre separate. Și Velea e monstru de talent, cu o energie vie. Pot spune cordiale, evident, ne mai salutăm, când ne vedem nu-i nicio ranchiună, am trecut peste tot. Pasul s-a făcut de la sine. Faptul că nu-mi mai amintesc cine a făcut primul pas denotă că orice a fost conflict între noi, mai demult sau spre recent, a încetat probabil a doua sau a treia zi, pentru că ne leagă mult prea multe amintiri, experiențe împreună…Eu zic că-i chiar dragoste ce a fost.„,a declarat Connect-r, pentru CanCan.ro.

Citește și: Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie: „Trebuie avut grijă la…' / A apelat la o metodă inedită

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum își alină dorul mama Laurei Stoica, la 17 ani de la moartea artistei: „O mai aud din când în când, la radio”

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Mihaelei Bilic, după despărțirea de doctorul Constantin Stan: „Îmi place să cred că sunt împlinită' / EXCLUSIV

Connect-r, despre conflictele cu colegii de scenă: „Trebuie să greșești mai întâi”

În cadrul acesluiași interviu, Connect-r a mărturisit că au existat momente când nu a știut cum să gestioneze neînțelegerile cu anumiți colegi de breaslă, fără să dea nume. Artistul a mai adăugat că a învățat din greșelile pe care le-a făcut.

„Conflictele nu au fost cu ceilalți. Niciodată nu va fi despre ceilalți, ci tot timpul vor avea legătură cu tine, și nu într-un mod egoist. Nu e despre ce ți se întâmplă ție din partea celorlalți, ci despre cum reacționezi tu la ce ți se întâmplă ție din partea celorlalți. Tot timpul a fost despre cum ai gestionat tu experiențele din viața ta. Dar până nu faci o bubă, nu-ți dai seama. Trebuie să afli, trebuie să greșești mai întâi.„, a afirmat Connect-r.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton