Cum se înțelege fetița lui Feli Donose, Nora, cu iubitul artistei: „Nora l-a întrebat dacă vrea să vină să stea cu noi...”. Cei doi au o relație specială

 Matei Bianca
.

După divorțul de tatăl fetiței sale, Feli Donose s-a vindecat, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Recent, artista a vorbit despre relația specială pe care fiica ei, Nora, o are cu iubitul ei. Iată cum se înțelege fiica cântăreței cu partenerul ei de viață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Feli Donose a vorbit deschis despre relația specială dintre fiica sa, Nora, și iubitul ei. Deși inițial a avut rețineri, artista a lăsat decizia în mâinile fiicei sale, iar acum cei trei locuiesc împreună. Nora se înțelege foarte bine cu partenerul de viață al artistei, astfel că ea a fost cea care i-a spus acestuia să locuiască împreună.

feli1feli1

Citește și: Feli Donose a dat cărțile pe față despre noua relație. De ce își ține iubitul ascuns: „Foarte multă lume mă întreabă și nu am alt răspuns”

Citește și: Feli Donose este fericită alături de noul iubit, dar despărțirea de tatăl fiicei sale a afectat-o mult: „Cea mai horror perioadă. Brusc eram două copile într-o casă…”

Citește și: Cât de afectat a fost Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, de divorțul părinților: „Te simți singur, că vrei să intri în pământ, de parcă nu mai vrei să fii acolo deloc. Îmi vărsam toți nervii în…'

Citește și: Alina Sorescu susține că Alexandru Ciucu le interzice fiicelor să participe la concertele ei: „S-a întâmplat de multe ori, deși ele își doreau. Eu am intentat procesul, din păcate…'

Cum se înțelege fetița lui Feli Donose, Nora, cu iubitul artistei

Feli Donose a făcut dezvăluiri emoționante despre relația pe care fiica ei, Nora, o are cu iubitul său. Deși inițial a avut rețineri cu privire la o posibilă conviețuire cu actualul ei partener de viață, artista a ales să lase decizia în mâinile micuței Nora, pentru a vedea dacă aceasta îl acceptă.

Cântăreața a explicat că a pus pe primul loc confortul și fericirea fiicei sale. Se pare că Nora și iubitul artistei s-au înțeles din prima clipă, astfel că micuța a fost cea care l-a întrebat dacă dorește să locuiască împreună cu ele.

„Eu nu am vrut relația. S-a mutat la un moment dat în București și a stat în chirie. Am zis că ne dăm un an de zile să vedem care e relația lui cu Nora și dacă ea îl place, vedem unde ne duce. Dacă nu, nu. Acum locuim împreună. Și Nora l-a întrebat dacă vrea să vină să stea cu noi. A fost foarte greu pentru că îmi imaginam că va veni ziua când voi avea haine de bărbat în dressing și asta mă deranja teribil. Nu voiam nimic. Cel care va veni după ce a plecat o să îți aducă atâta soare și liniște. O să îți aducă tot ce ţi-ai dorit să trăiești în fosta relație. Oamenii nu sunt pe pământ ca să rămână singuri. Mama mea s-a căsătorit a doua oară la 56 de ani, după ce a divorțat de tata după 28 de ani de căsnicie', a povestit cântăreața în podcast-ul „Gând la Gând cu Teo'.

Artista se bazează pe iubitul ei

Și asta nu este tot! Feli Donose a mai vorbit și despre cum se înțelege ea cu iubitul său. Artista a mărturisit că se bazează pe partenerul ei de viață, deoarece acesta o ajută la treburile casnice și desfășoară activități cu Nora, fiica ei.

„În relaţia de acum încă am porniri de tipul ,Eu sunt bărbatul în casă”. Îmi place la el că este foarte răbdător cu mine și îmi înțelege nebunia asta. Îmi înțelege și mimica feței, anxietatea. Noi cumva semănăm destul de mult, dar ne manifestăm diferit. El e mai introvertit, eu trebuie să deschid gura să vorbesc, Îì place să fie pe lângă casă, să facă lucruri. Dacă îl văd prin curte că udă pomii, face activități cu Nora, eu deja văd masculin acolo și îmi ia gândul că eu trebuie să plătesc facturi, să întreţin familia', a precizat vedeta.

Cum îl descrie Feli Donose pe partenerul ei de viață

Feli Donose l-a descris pe partenerul ei de viață ca fiind un bărbat amuzant, care o face mereu să râdă și să se simtă bine. Mai ales de când locuiesc împreună, artista și iubitul ei au devenit nu doar iubiți, ci și prieteni foarte buni.

„Încep să redevin femeie. E și genul meu. Amândurora ne place să stăm mai mult pe acasă, să facem lucruri împreună. Am așa o liniște! Focul iubirii există dacă există iubire. Mi se pare atât de tare să iubești matur. Noi suntem super prieteni. E foarte amuzant, are simțul umorului. E o perioadă frumoasă în care încă așezăm lucrurile în forma vieții noi pe care o avem acum', a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton