Ce s-a întâmplat la parastasul lui Ion Dolănescu. Ionuț a împărțit pachete pentru tatăl lui, apoi a plecat în SUA: ”Noi ne grăbim, mergem direct la aeroport...” Ce mesaj a transmis Dragoș Dolănescu, din Costa Rica / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Parastas de ziua lui Ion Dolănescu. Ionuț Dolănescu a împărțit pomană pentru tatăl lui, apoi a plecat la aeroport. Cântărețul a împărțit colivă și pachete pentru sufletul tatălui său. Atât fiul cel mare al lui Ion Dolănescu, cât și fiul cel mic, au marcat ziua de naștere a părintelui lor. Pe 19 martie se împlinesc 15 ani de când marele cântăreț de muzică populară s-a stins din viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Parastas de ziua lui Ion Dolănescu! Ionuț Dolănescu a împărțit pomană pentru tatăl lui, apoi a plecat la aeroport. Fiul cel mare al lui Ion Dolănescu a plecat după pomană în America, find deja cetățean american, de câțiva ani.

20240125_11252920240125_112529

Citește și: Dragoș Dolănescu îl atacă iar pe Ionuț Dolănescu: „Unde-s hainele lui tata? Unde este muzeul pe care ai promis că-l faci?”

Citește și: Ionuț Dolănescu locuiește în vila din Caimatei, împreună cu familia lui: „Acolo a trăit tata mai bine de 40 de ani și acolo a și murit. E ca un altar sfânt pentru noi” / S-a judecat cu fratele lui, Dragoș. pentru această casă

Citește și: Cum depășesc Lili Sandu și Silviu Țolu momentele de criză din relație: „Toți oamenii au parte de tot felul de greutăți…'. Ce spune vedeta PRO TV despre nunta lor, după ce au amânat-o / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a întors CRBL în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: 'M-am distrat, m-am relaxat, dar…' Are planuri mari în muzică, pentru 2024 / EXCLUSIV

Parastas de ziua lui Ion Dolănescu! Ionuț Dolănescu a împărțit pomană pentru tatăl lui, apoi a plecat la aeroport

Parastas de ziua lui Ion Dolănescu! Ionuț Dolănescu a împărțit pomană pentru tatăl lui, apoi a plecat la aeroport. Atât fiul cel mare al regretatului Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu, cât și fiul cel mic, i-au mulțumit părintelui Emil Cărămizaru, duhovnicului tatălui lor, că nu l-a uitat. Parastasul a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Capitală, unde chiar Ionuț Dolănescu a împărțit colivă și pachete pentru sufletul lui Ion Dolănescu.

'Am făcut slujbe de pomenire aici la biserică și la mormântul său, rugându-l pe Dumnezeu să îi așeze sufletul în împărăția sa cea neînserată, plină de iubire și de lumină. Știu că voi plecați acum în America, să aveți o călătorie frumoasă și binecuvântată, că reprezentați prin cântec acest popor român, iubitor și de Ion Dolănescu.

Ne vom reîntâlni pe data de 19 martie, când se împlinesc 15 ani de la plecarea sa la ceruri. Ca să continuăm șiragul pomenirilor noastre întru rugăciune și recunoștință pentru acest om cu suflet luminat și cu voce de diamant. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în împărăția sa. Iar pe noi să ne miluiască în veci. Amin', a spus părintele Emil Cărămizaru, parohul Bisericii Sfântul Gheorghe Nou din București și totodată duhovnicul regretatului artist.

Ionuț și Dragoș Dolănescu au marcat ziua de naștere a părintelui lor și i-au mulțumit duhovnicului acestuia

Ionuț Dolănescu și fratele lui, Dragoș,-acesta din urmă stabilit în Costa Rica- au marcat faptul că pe data de 25 ianuarie, tatăl lor, regretatul Ion Dolănescu, ar fi împlinit vârsta de 80 de ani. Totodată, ei i-au mulțumit duhovnicului artistului pentru că i-a ținut parastasele de când s-a stins din viață. La parastas a luat parte și Maria, văduva actorului Alexandru Lulescu. În schimb, Ionuț Dolănescu era însoțit de fiul lui cel mare și se grăbea să ajungă acasă, să-și ia restul familiei pentru a pleca în SUA.

'Marele artist liric Ion Dolănescu ar fi împlinit azi 80 de ani. Mulțumim părintelui paroh Emil Cărămizaru pentru slujba de pomenire a marelui artist Ion Dolănescu. Noi ne grăbim, mergem direct la aeroport, mergem în America cu escală la Istanbul', a declarat Ionuț Dolănescu, pentru viva.ro.

Dragoș Dolănescu: 'A făcut slujbe de pomenire pentru tatăl meu, care mă veghează din cer'

Dragoș Dolănescu se află în Costa Rica, unde locuiește alături de familia lui. În perioada 2018-2022 a fost ales deputat în Parlamentul acestei țări. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a fost ofertat să candideze la primăria orașului în care locuiește, Alajuela, dar a refuzat.

'Tatăl meu, regretatul artist Ion Dolănescu ar fi împlinit vârsta de 80 de ani azi, 25 ianuarie. Anul acesta se împlinesc 15 ani de când marele interpret de muzică populară al neamului românesc a urcat la ceruri.Țin să îi mulțumesc pe această cale părintelui Emil Cărămizaru de la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București. În toți acești ani a făcut slujbe de pomenire pentru tatăl meu, care mă veghează din cer. Le mulțumesc tuturor celor care l-au iubit și nu l-au uitat pe tata', a declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton