Irina Rimes se mărită cu iubitul francez și vrea să devină mamă: "Nunta va fi în România"

 Dumitrache Medeea
.

Irina Rimes a fost invitată la podcastul lui Măruță, unde a vorbit despre relația cu iubitul ei, David Goldcher, despre o eventuală nuntă, dar și despre dorința de a deveni mamă. Artista a mărturisit care a fost prima ei impresie despre cel care acum îi este iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitată la podcastul lui Măruță, Irina Rimes a făcut noi dezvăluiri despre viața personală. Artista a mărturisit că își dorește copii și a explicat cum se pregătește pentru momentul în care va deveni mamă.

„Sunt într-un magazin și caut cărți, găsesc o carte care mi se pare interesantă, îmi dau seama că nu o să am timp să o citesc, dar mă gândesc că atunci când o să am un copil, el va trebui să citească cartea asta'.

Se pare că vedeta se gândește în primul rând la educarea copilului pe care îl va avea, atât în copilărie, cât și la o vârstă mai mare. Irina Rimes a mărturisit la podcastul lui Măruță că ea încă este un copil.

„Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, nu sunt toate pentru copii, am și pentru oameni mari sau pentru copii la o anumită vârstă, ca mine de exemplu. Încerc să măresc biblioteca pentru ca atunci când o să am un copil, să găsească în bibliotecă tot ceea ce are nevoie', a transmis artista.

irina1irina1

Cu toate că își dorește să fie mamă, Irina Rimes a spus că nu se grăbește și că momentan nu își dorește copii: „Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, în momentul ăsta, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Da, la un moment dat mă văd mamă'.

Vedeta a mărturisit că nu își face planuri pentru viitorul îndepărtat și a explicat de ce nu are așteptări: „Nu-mi fac planuri foarte mari în viitorul îndepărtat. (…) Ca să nu fiu dezamăgită, nu am așteptări mari. Trăiesc momentul, clipa. E bine. (…) Mi-am programat să nu am un copil în următorii doi ani'.

Irina Rimes a spus că s-a gândit cum ar arăta viața ei cu un copil și a ajuns la concluzia că momentan nu este loc și că nu poate beneficia de ajutor din partea mamei: „Simt că sunt încă la jumătatea drumului. Mi-am imaginat cum mă împart cu un copil. Fac naveta Franța – România? Mama nu poate să vină din Chișinău din cauza pandemiei… nu văd cum'.

Citește și: Irina Rimes, primele declarații despre iubitul francez:

Citește și: Irina Rimes s-a luptat cu depresia și cu anxietatea:

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit 1 an de relație:

Citește și: Detalii neștiute de la înmormântarea lui Ion Dichiseanu.

Relația dintre Irina Rimes și David Goldcher

Irina Rimes a vorbit la podcastul lui Măruță și despre relația dintre ea și francezul David Goldcher, mărturisind că prima impresie a fost că este doar un copil. Însă artista a recunoscut că se potrivesc fiind amandoi „pierduți în spațiu'.

„Prima oară când l-am văzut am zis: «Vai, ce-i cu copilul ăsta?». Nu e chiar așa copil, are 28 de ani, dar părea un copil așa pierdut în spațiu. Și cum și eu sunt pierdută așa în spațiu, ne-am regăsit'.

Irina Rimes a dus o luptă grea cu depresia și anxietatea, după ce a fost înșelată de soțul care își lăsase amanta gravidă și după o relație eșuată cu Killa Fonic. Acum, artista iubește din nou.

În urmă cu puțin timp, Irina Rimes, invitată la podcastul lui Damian Drăghici, a vorbit despre relația pe care o are acum cu iubitul francez. Se pare că David Goldcher este exact așa cum și-a dorit mereu artista să fie din punct de vedere fizic.

Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton