Îți mai amintești de Simona Nae? Ce mai face la 13 ani de la unicul hit - "Coji de portocale" şi cum arată la 34 de ani

 Oana Pantazi
.

În 2006, Simona Nae, o tânără blondă și sexy, făcea furori pe piața muzicală cu hitul „Coji de portocale„, o piesă care a propulsat-o în atenția tuturor. Din păcate, ca mulți alți artiști care au devenit cunoscuți peste noapte, Simona Nae a rămas cântăreața cu un singur hit…

Simona Nae şi soţul eiSimona Nae şi soţul ei

La jumătatea anilor 2000, o tânără blondă și extrem de sexy, intra în atenția publicului cu o melodie foarte romantică, ce a devenit foarte repede hit – „Coji de portocale”. Nu aveai cum să fii tânăr în perioada aceea și să nu fi fredonat măcar o dată versurile „Aș vrea să am mereu surâsul tău senin / Mirosul tău ce seamănă a coji de portocală”. Din păcate, succesul fulminant nu i-a folosit Simonei drept rampă de lansare, deoarece, ulterior, niciuna dintre piesele ei nu a mai cunoscut un asemenea succes.

Tânăra artistă nu a apărut din neant, ci a luptat mult pentru a-și construi o carieră. Simona Nae a început devreme, cu emisiunile, Abracadabra, Feriți-vă de măgăruș! și Abracadabra și a participat ulterior la Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia. În muzica pop s-a lansat odată cu colaborările cu Negrutzu, Mihai de la 3 Sud-Est și trupa Sistem, iar primul ei single promovat a fost Spune-mi cine, featuring Connect-R. În 2005 și-a lansat albumul care îi poartă numele, iar un an mai târziu a scos piesa care a consacrat-o, „Coji de portocale”, unde cântă alături de Cristi Nistor. Ulterior, artista a mai scos piese ca „Indian Summer” sau „Mă îndrăgostesc”, a activat la Teatrul National de Operetă și încă mai participă la concerte alături de alți artiști, dar nimic nu a putut întrece și nici măcar egala succesul piesei din 2006. În schimb, Simona Nae a compensat pe partea sentimentală…

Trăieşte o poveste de dragoste ca-n filme

Dacă muzica a lăsat-o pe locul doi, Simona şi-a îndreptat toată atenţia spre viaţa de familie. În 2014 s-a măritat cu Bogdan Topciu, bărbatul alături de care a fost împreună de mai bine de zece ani şi care este, totodată, şi impresarul ei.  Simona de care se declară, pe site-urile de socializare, extrem de îndrăgostită de soţul ei şi îl copleşeşte cu mesaje siropoase.

'Acolo unde eşti aş vrea să fiu şi eu şi nu duc lipsă de nimic atunci când sunt cu tine.', a scris Simona în dreptul unei imagini în cae apare alături de soţul ei.

Fizic, Simona Nae nu s-a schimbat foarte mult, iar fanii săi sunt de părere că acum seamănă foarte mult cu Andreea Bălan pentru că are aceeaşi lungime şi culoare ale părului ca şi aceasta. Totodată, Simona nu face economie de poze sexy şi postează pe conturile de socializare fotografii în costume de baie, ipostaze care arată că se află într-o formă fizică de invidiat la cei 34 de ani ai săi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton