Iulia Albu și Mike spun că nu se certau înainte de America Express: „E o experiență nouă, am bătut și Cartea Recordurilor”. Care sunt punctele tari și slabe ale relației lor

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu și Mike formează un cuplu de 6 ani și au fost la un pas să se despartă, după experiența America Express. Pentru că se apropie Dragobetele, cei doi au vorbit despre povestea lor de dragoste, dar și despre conflictele aprinse de la show-ul de aventură. Spun că se iubesc pasional, dar la fel de pătimaș se și ceartă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Experiența „America Express' a reprezentat un adevărat test pentru cuplul Iulia Albu și Mike. Cei doi au fost protagoniștii mai multor conflicte și s-au despărțit timp de o lună și jumătate, imediat după întoarcerea în România. Spun că nu au avut certuri atât de intense înainte să participe la show-ul de aventură, însă cert e că au învățat să gestioneze mai bine provocările care le ies în cale.

iu9iu9

Citește și: „În momentul plecării în America Express, eram aproape separați. Îl recunosc oamenii pe stradă, îl ceartă…'. Iulia Albu, declarații neașteptate despre relația cu Mike. Ce spune despre nuntă și copil / EXCLUSIV

Citește și: Cum au reușit Iulia Albu și Mike să regăsească echilibrul în relație, după ce au fost despărțiți o lună și jumătate: „Din cauza asta ne ciocnim foarte des. Este important să…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman după ce Florin Ristei a confirmat despărțirea: „Niciun suflet din această lume nu poate…'. Fotomodelul s-a mutat înapoi în Marea Britanie

Citește și: Loredana Chivu confirmă relația cu Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam: „Suntem împreună de câteva luni, i-am cunoscut și fetița”. Cum a reacționat cântăreața

Iulia Albu și Mike spun că nu se certau înainte de America Express

Iulia Albu și Mike spun că au „învățat' să se certe la „America Express', fiindcă până atunci relația lor nu fusese marcată de conflicte atât de mari. Cert e că experiența i-a adus mai aproape unul de celălalt și au învătat să gestioneze eficient provocările din viața de cuplu.

„Am învățat să ne certăm. Nu, așa nu. E o nouă experiență și am bătut și Cartea Recordurilor', a spus Mike pentru playtech.ro.

„Da, am putea intra lejer', a completat Iulia Albu.

„Eu cred că nu poți să te cunoști niciodată atât de bine cât te vei cunoaște în America Express. Cred că nici noi pe noi nu ne cunoșteam, până la urmă nu este asta important. Important este cum faci față unor provocări atunci când ele vin și mai ales ce se întâmplă atunci când greșești și să ai puterea să spui că ai greșit și s-o iei de la capăt cu la fel de mult entuziasm', a mai spus Iulia Albu.

Iulia Albu crede că intensitatea sentimentelor reprezentă un atuu în relația lor: „Ne iubim pasional'.

Cât despre vulnerabilitățile relației, Mike a completat: „Ne certăm pasional'.

Ce planuri au Iulia și Mike pentru Dragobete

Iulia și Mike spun că vor sărbători iubirea pe 24 februarie, de Dragobete. Mike și-a propus să o surprindă pe vedetă și are câteva planuri în desfășurare.

„Nu avem planuri momentan. Cu siguranță vom sărbători Dragobetele. Mai mult de atât nu știm. La noi fiecare zi este o experiență interesantă, adică nu știi când te dai jos din pat ce animal simți pe jos, ce cuc cântă din banani, că la noi se întâmplă și chestia asta și luăm lucrurile încet – încet ca să ne păstrăm mințile toate în același loc', a spus criticul de modă.

„Eu am ceva planuri, dar doresc să rămână surpriză', a adăugat iubitul ei.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton