Cum s-a schimbat relația dintre Anda Adam și soțul ei, Joseph, la patru luni de la nuntă și în ce proiecte cinematografice este implicat omul de afaceri: ”În ultima vreme el a fost mai ocupat decât mine...”/ EXCLUSIV

.

Cum se înțelege Anda Adam cu soțul ei la patru luni de la nuntă! Artista ne-a vorbit despre viața de familie, dar și despre planurile ei pe plan profesional. Totodată, cântăreața ne-a mărturisit că, în acest moment, Joseph, partenerul ei de viață, este mai ocupat decât ea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Joseph, soțul Andei Adam, a filmat pentru trei producții cinematografice și tv. Artista ne-a spus ce proiecte comune au ea și soțul ei, dar și ce schimbări au avut loc în viața lor personală. Mai mult decât atât, protagonista noastră a povestit și despre câteva momente speciale din căsnicia ei.

amda-adam-7896amda-adam-7896

Citește și: Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Victor Slav: au fost împreună șase ani și aveau planuri de căsătorie / Bianca Drăgușanu ar fi cauzat despărțirea lor: „Am fost părăsită, decizia i-a aparținut'

Citește și: Câți bani au cheltuit Anda Adam și Joseph Mohaci în organizarea nunții lor, în stil libanez: „Sunt o persoană extravagantă. Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple și…”

viva.ro/vedete-si-evenimente/cati-bani-au-cheltuit-anda-adam-si-joseph-mohaci-organizarea-nuntii-stil-libanez-3442609↗

Citește și: Cleopatra Stratan recunoaște că, atunci când are probleme, prima oară își sună părinții: „Sunt situații când ajung într-un impas și ei sunt primii mei sfătuitori. Cumva mă ajută să…”/ EXCLUSIV

Citește și: 'Are un hop greu de trecut, pentru că va depune dosarul pentru o universitate, în Statele Unite și…' Ce a povestit Andreea Marin despre fiica ei, Violeta, și de ce are adolescenta mari emoții / EXCLUSIV

Ce planuri au Anda Adam și soțul ei, și ce s-a schimbat în cele patru luni care au trecut de la nunta lor

Anda Adam și Joseph Mohaci s-au căsătorit în iunie, când au făcut o nuntă ca în povești. De atunci, cei doi soți au avut o perioadă plină. Soțul artistei a filmat pentru două producții cinematografice și un serial tv, iar Anda a fost ocupată cu evenimentele artistice.

'Ce s-a schimbat de la nunta noastră, între noi? Multe săruturi. Cam asta s-a întâmplat. Ce să se schimbe? Am avut un schimb de pupici. Totul este bine. Eu am avut foarte multe concerte, iar soțul meu a avut foate multe filmări, trei filme și trei proiecte noi pe care le-a început în această vară.', a declarat Anda Adam, pentru viva.ro.

Joseph, soțul cântăreței, a filmat pentru două producții cinematografice și un serial la Pro TV, despre care nu poate spune mai multe lucruri în acest moment.

'Am filmat de luni până joi, și de vineri până duminică am fost la cântări. Am început cu filmul 'Cursa' cu Codin Maticiuc, cu 'Mentorii', cu Bordea, și serialul acesta nou de la Pro TV, care a început acum. Nu dau nume. Dar s-a muncit la greu, asta este important', a declarat și soțul vedetei, Joseph Mohaci.

Anda Adam readuce în atenție 'Ionel, Ionelule'

Anda Adam va lansa o piesă nouă și va filma și un videoclip în care va apărea și soțul ei, Joseph Eudor Mohaci. Ea va readuce în atenția publicului o melodie veche, arhicunoscută de toți românii, 'Ionel, Ionelule'.

'Soțul meu va apăra într-un clip al meu. În ultima vreme el a fost mai ocupat decât mine. O să fie un remix al piesei 'Ionel, Ionelule' de Marius Moga. Am ales această piesă pentru că ne plac foarte mult aceste melodii vechi, care nu vor muri niciodată. Am auzit-o foate des la toate petrecerile la care am fost în ultima vreme. Chiar ziceam că eu nu prea am cântat piese triste. Mie îmi plac cele vesele. Îmi place ca oamenii să se distreze', a mai declarat Anda Adam pentru viva.ro.

Cât a costat nunta Andei Adam cu Joseph Mohaci

Anda Adam a mizat pe lux și opulență la nunta cu Joseph Mohaci. Cei doi au pus mulți bani la bătaie pentru evenimentul visurilor lor, dar nu au niciun regret.

„Niciodată nu m-am mulțumit cu lucrurile simple. Sunt o persoană extravagantă, ca atare și rochițele mele de mireasă vor fi spectaculoase’, anunța Anda Adam înainte de nuntă. Și așa a și fost.

Anda Adam și Joseph Mohaci au vrut nuntă cu elemente orientale

Anda Adam a cheltuit 12.000 de euro pentru cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la nuntă, iar petrecerea a avut un aer oriental, manelele fiind la loc de cinste.

„Mirii și-au dorit foarte mult stilul libanez, stilul oriental presupune că ei pun tot ce au în evenimentul respectiv, practic, este un stil care îi definește. În mod normal, nunțile libaneze se duc de la 200-300.000 de euro în sus’, a declarat Ana Haralambie, organizatorul nunții Andei Adam cu soțul ei, conform Spynews.

Foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton