La doi ani de la divorț, Cornel Ilie este singur: “Pare că sunt foarte greu de cucerit, pentru că nu mă las ușor cunoscut” / EXCLUSIV

.

Cornel Ilie de la trupa Vunk și Eliza, mama celor doi copii ai săi, au decis, în urmă cu doi ani să își separe drumurile. În prezent, artistul nu este implicat într-o relație, iar ca tată continuă să fie la fel de prezent în viața Zarei și a lui Cezar.

ITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cornel Ilie este o prezență rară la evenimentele mondene, artistul preferând să se dedice marii sale pasiuni: muzica sau să joace tenis,unul dintre hobby-urile lui, atunci când agenda îi permite. Cei doi copii sunt prioritari în viața lui, exact ca și înainte de divorț.

A lansat un videoclip de Ziua Dorului

Cornel Ilie s-a numărat, marți seară, printre invitații care au participat la Gala Avanpremiere 2022 by Alin Gălățescu, eveniment care aduce în prim plan creațiile designerilor români. La finalul celor cinci prezentări, creatoarea de modă Antonia Nae a primit premiul Avanpremiere – Răzvan Ciobanu 2022.

cornel-iliecornel-ilie

Am venit să îl susțin pe Alin Gălățescu, care tocmai a apărut în clipul nostru la piesa Dorul are multe forme'. Acum câteva zile l-am lansat de Ziua Dorului, pe 13 mai. Este unul dintre prietenii invitați în clip, sunt 43 de celebrități și persoane publice, printre care: domnul Mihai Șora, Andrei Pavel, Horia Tecău, Ovidiu Buta, Mirela Oprișor, Marius Manole, Horia Brenciu, Mihai Morar, Cătălin Măruță, Smiley, sunt foarte mulți', ne-a spus artistul.

Citește și: Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, la un an de la divorț și ce relație are cu cei doi copii

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: „Am avut o chimie foarte faină…”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Marina Dina la 10 ani de când s-a retras din televiziune. Am terminat școala de yoga și voi profesa' / EXCLUSIV

Citește și: Roxana Blagu ex. Trident și-a micșorat sânii fără acordul soțului: Am ales data operației când Andrei a plecat din țară' / EXCLUSIV

Cornel Ilie este un tată dedicat

Cornel Ilie și fosta lui soție, Eliza, continuă să fie un exemplu de părinți responsabili, care, după divorț au rămas în relații bune. Artistul se implică foarte mult în creșterea Zarei și a lui Cezar.

Fetița mea este atrasă mai mult spre dans în perioada asta, face șapte ani în noiembrie. În schimb, băiețelul Cezar care face trei ani în iulie, pare foarte atras de muzică, vrea să descopere pianul, chitara. Nu s-a schimbat relația dintre noi față de copii și nu se va schimba niciodată, prezența mea în viața copiilor este foarte activă, chiar acum plec la ei.  Câteodată petrec cu ei chiar și trei-patru zile pe săptămână, depinde cât sunt plecat. Dar cât pot de mult, când am ceva timp liber mă duc la ei', a declarat, pentru VIVA!, Cornel Ilie.

Cornel Ilie nu este implicat într-o relație

Solistul trupei Vunk este rezervat în ceea ce privește viața personală. Se gândește să se recăsătorească? Nu am niciun plan să fac sau să nu fac ceva. Cum m-a surprins viața până acum și cum am fost surprins de niște alegeri, așa va funcționa și în continuare, mai ales după cei doi ani de pandemie în care vedeai că nu prea mai poți să îți faci planuri. Cumva sunt singur. Aparent așa pare că sunt foarte greu de cucerit, de intrat pe sub piele, pentru că nu mă las ușor cunoscut. Dar cine își dorește cu adevărat, o să reușească să mă cunoască și atunci înseamnă că merită investit timp, sentimente, energie în acea persoană', a declarat, pentru VIVA! Cornel Ilie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton