Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit, în secret. Cine este Karoly, bărbatul ce-i este alături Mioarei Antonescu de 21 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit, în secret. Momente de fericire în familia Andreei Antonescu, căci mama vedetei, Mioara, s-a căsătorit cu bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 21 de ani. Nunta a avut loc în America, acolo unde este stabilit partenerul Mioarei Antonescu, mama Andreei. Iată cine este noul soț al Mioarei Antonescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit, în secret. Mama Andreei Antonescu și-a refăcut viața alături de un bărbat originar din București, Karoly Szekeres, pe care l-a întâlnit acum 21 de ani, la doi ani după ce tatăl vedetei a murit. Mioara Antonescu și actualul ei partener și-au trăit povestea de dragoste, vreme de două decenii, departe de ochii lumii, pe îndepărtatul continent american, acolo unde mama cântăreței avea grijă de nepoțica Sienna, bărbatul fiind deja stabilit în țara tuturor posibilităților. Ceremonia de nuntă a avut loc recent și, se pare, ca la eveniment nu a fost prezent niciunul dintre membrii familiei, notează CanCan.ro. Imaginile postate pe social-media o înfățișează pe mama Andreei Antonescu radiind de fericire, într-o rochie superbă, alături de soțul ei.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_10_d21991aa-67d3-49e8-b85e-358327d2c148-1https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_10_d21991aa-67d3-49e8-b85e-358327d2c148-1

Mama Andreei Antonescu s-a căsătorit, în secret

Mama Andreei Antonescu, Mioara, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse ce avut loc în America, acolo unde s-a stabilit actualul soț, Karoly Szekeres, român de origine. Mioara Antonescu l-a întâlnit pe Karoly la doi ani după ce rămas văduvă, iar 21 de ani mai târziu iubirea lor este mai puternică ca niciodată așa că au decis să facă nuntă. Imaginile de la ceremonie au fost postat pe social-media, iar mama Andreei Antonescu arată superb într-o rochie siimplă, elegantă, de culoare diafan, accesorizată cu sandale fine de culoare albă.

Pe paginile de socializare ale lui Karoly sunt postate mai multe imagini superbe alături de Mioara Antonescu, amândoi părând zâmbitori și îndrăgostiți.

Citește și: Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…'

Citește și:Andreea Antonescu a ales nașii de botez pentru fiica ei. Ce spune despre nunta cu actualul ei iubit, Victor Vrînceanu: „Traian s-a bucurat pentru mine’

Mama Andreei Antonescu a avut grijă de nepoțica Sienna în America

Andreea Antonescu s-a despărțit de Traian Spak în urmă cu câțiva ani, iar abia anul trecut au divorțat oficial. Cei doi au împreună o fiică, Sienna, în vârstă de 12 ani, care a locuit ani buni în SUA, împreună cu tatăl său. Andreea Antonescu a vorbit în podcastul moderat de Radu Țibulcă despre plecarea fiicei sale în America, dar și cât de mult a însemnat pentru ea această separare.

Anul acesta Sienna a revenit în România și va rămâne lângă mama ei Andreea Antonescu, în România. În trecut, vedeta a mărturisit cât de greu îi era când Sienna locuia peste Ocean.

„Sienna, în momnetul de față studiază în America. A fost alegerea ei, visul ei. Și am zis că oricât de mult m-ar durea pe mine sufletul. Pentru că numai mama să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Cel mai mult mă interesează fericirea ei. Iar ea este cu mama mea acolo. Dar faptul că prin mine a avut șansa de a studia ce își dorește în Los Angeles, pentru mine e mare lucru. Sienna urmează să vină în vacanța de vară în România.', spunea Andreea Antonescu in podcastul Vin de-o poveste.

FOTO: INstagram Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton