O ceartă în bucătărie a făcut-o pe Monica Davidescu să-l amenințe pe Aurelian Temișan cu divorțul: "Fii atent că îți spun în prezența fetelor..."

 Dumitrache Laura
.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Se iubesc de mai bine de 26 ani și au împreună o fiică, Dora, în vârstă de 12 ani.Recent, actrița a povestit un moment surprinzător din viața familiei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă de la noi din țară. Cei doi sunt un cuplu puternic și au demonstrat de-a lungul anilor că se iubesc foarte mult. Venirea pe lume a Dorei, fiica lor, le-a închegat și mai mult căsnicia. Actrița a fost întrebată dacă l-a amenințat vreodată pe soțul ei cu divortul, iar răspunsul ei a surprins multă lume. O ceartă în bucătărie a făcut-o pe Monica Davidescu să-l amenințe pe Aurelian Temișan cu divorțul.

aurelian temisan si monica davidescuaurelian temisan si monica davidescu

Cei doi au știut mereu să păstreze echilibrul relației și nu au avut conflicte mari care să geenreze ideea unei despărțiri. S-au căsătorit în urmă cu 16 ani, dar relația lor a început în urmă cu 26 de ani. Actrița a scos la iveală o întâmplare mai putin știută din viața familiei sale.

Citește și: Ce meserii a avut Monica Davidescu, înainte să devină actriță: „Când ești născut la sat, înveți să faci de toate”

Citește și:De ce nu s-ar vedea Aurelian Temișan în ipostaza de concurent la Te cunosc de undeva. Monica Davidescu: „Nu cred că el ca femeie ar fi la fel de frumos ca Jorge'

Citește și:Culiță Sterp s-a întâlnit cu un grup de elevi și a vrut să le dea bani. Cum a reacționat profesorul care îi însoțea: „Să nu comentați. Aveam 10 milioane și…'

Citește și:Anca Țurcașiu trebuie să plătească 6 mii de euro taxa de timbru în procesul cu fostul soț, pentru împărțirea averii. A făcut o cerere de ajutor public, dar i-a fost respinsă

Motivul pentru care Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul: o ceartă în bucătărie

Monica Davidescu este căsătorită de 16 ani cu Aurelian Temișan, dar sunt împreună de 28 de ani. Cei doi formează un cuplu apreciat, iar de-a lungul anilor au demonstrat că se iubesc.Fiica lor, Dora, în vârstă de 12 ani este rodul iubirii lor . Recent, Monica Davidescu a povestit o întâmplare mai putin știută din mariajul cu Aurelian Temișan.Actrița a dezvăluit că l-a amenințat pe soțul ei cu divorțul, dacă îi mai aduce pește mare.

Am o prietenă care a asistat la chestia asta. Aurelian a venit, la un moment dat, cu un monstru marin, un pește extrem de mare, de la cineva care pescuia. Eu acasă nu știu să feliez un pește extrem de mare, nu aveam instrumente pentru acest lucru. L-am scos în curte, am cerut ajutorul unei vecine care a venit cu o lamă mai puternică, am chemat o prietenă: „Hai aici, hai să doborâm monstrul!'.După ce am doborât monstrul și l-am făcut pachețele ca să îl împart pe la toată lumea, căci nu aș fi putut să mănânc acel pește doar în familie, i-am zis: „Fii atent! Dacă vrei să ne înțelegem bine, toate bune până la bucătărie!'. Mai gătesc eu ceva, dar nu să feliez monștri marini: „Dacă mai aduci vreodată vreun monstru așa, divorțez! Fii atent că îți spun în prezența fetelor!', a povestit Monica Davidescu pentru Ego.

Aurelian Temișan, despre mariajul cu Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidesu sunt împreună de 28 de ani, dar abia în anul 2006 au decis să se căsătorească. Cei doi și-au unit destinele chiar de ziua de naștere artistului. În urmă cu ceva timp, Temișan a vorbit despre unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, și anume, căsătoria cu Monica Davidescu.

„A fost alegerea mea să ne căsătorim sâmbătă, pe 3 iunie 2006, de unde cu şase ani înainte, tot pe 3 iunie, tot sâmbăta, făcusem logodna şi cununia civilă. Am vrut eu, nu să-mi umbresc ziua de naştere, ci să o îmbogăţesc şi cu ziua căsătoriei.Sunt foarte fericit din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, ca amintire din ziua nunţii, planul trebuia să decurgă un pic altfel. Trebuia să ne căsătorim în avion. Cu o zi înainte trebuia să plecăm la Roma şi să ne căsătorim în avion. Însă cineva dintre foarte puţinii oameni care ştiau acest lucru, a scăpat informaţia în presă. Şi-atunci am schimbat totul la 180 de grade.', a declarat Aurelian Temișan în urmă cu ceva timp.

Cum a început povestea de dragoste dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Au trecut aproape trei decenii de când Monica Davidescu și Aurelian Temișan au decis să formeze un cuplu. Actrița a povestit momentul în care l-a cunoscut pe tatăl fiicei ei. Pasiunea pentru actorie i-a adus împreună, iar Temișan a cucerit-o instant.

„Sunt mulți ani de când m-a cucerit. Ce-mi aduc aminte este că noi ne-am întâlnit la un spectacol. Eu prezenta spectacolul, iar el cânta. Am făcut cunoștință, am zis că el e doar un coleg, deși a fost atracție, nu mă gândeam că se uită el la o studentă, eu eram anul 1, dar la un moment dat a venit cu un buchet de flori, m-a invitat la un spectacol de-al lui, unde mi-a făcut cunoștință cu părinții lui. Îmi era și jenă, era foarte repede. Dar, după câteva luni am început să fim împreună și am rămas așa’, a povestit Monica Davidescu pentru spectacola.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton