Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei pentru pensia alimentară a fiicei lor, din ultimii trei ani: ”Am apelat la un executor judecătoresc care a rezolvat problema și am reușit să recuperez banii. I s-a pus poprire și sechestru pe tot ce are...”/ EXCLUSIV

.

Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei. Fiica lui Petre Roman a apelat la un executor judecătoresc și i-a pus poprire pe bunuri lui Marius Elisei, pentru a recupera pensia alimentară a Isabelei. Vedeta a povestit cum a procedat, pas cu pas.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei. Vedeta a recuperat banii pe care Marius Elisei ar fi trebuit să-i dea fiicei lui, în ultimii trei ani. Iar asta nu e tot! Oana și Isa mai au un motiv de bucurie. La finalul lunii octombrie, cele două pleacă în vacanță, în Cipru.

colaj-oana-romancolaj-oana-roman

Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să meargă la Asia Express: „Ocupă prea mult timp și prea puțini bani. Nu mai vreau să fac televiziune”. Cu ce se ocupă în prezent

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman când a aflat că se vor mări alocațiilor copiilor: „Isabela nu beneficiază. De 11 ani, de când s-a născut, banii…”

Citește și: Mirabela Dauer, despre prima întâlnire cu Dan Spătaru: 'Oamenii puneau paltoane pe jos, ca să calce el. Iar eu stăteam ascunsă pe acolo…' Cum s-a comportat regretatul artist cu ea / EXCLUSIV

Citește și: Cum a cunoscut-o Radu Ștefan Bănică pe iubita lui, Ioana Văllimărescu, și cum gestionează relația la distanță: „După ce ni s-au tot intersectat drumurile, am ajuns să fim împreună, peste un an'. Ce spune artistul despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Cum a recuperat Oana Roman banii fiicei ei de la Marius Elisei

Ce faci, Oana? Chiar îți spuneam că sunt obișnuită să te văd cu fiica ta, Isabela. Unde este?

Da, normal. Știi că nu prea merg fără ea nicăieri, dar în seara aceasta mai avea niște teme de făcut și mai era și o prietenă la noi. Și le-am lăsat pe amândouă, după care Isa m-a sunat: 'A plecat Simona. Când vii?'

Aveți o relație foarte frumoasă…

Da, e o relație extraordinar de frumoasă. Sunt binecuvântată cu așa un copil extraordinar. Voi o știți toți că e minunată, că e cuminte, că e bună, că e matură, haioasă…

Și eu aș adăuga foarte educată.

Da, are și o inteligență nativă, evident, care a fost cultivată corect și atunci rezultatele se văd.

Oana Roman: 'I-am explicat că în România e greu să devii astronaut…'

Ce ți se pare că are de la tatăl tău? Dar de la mama ta?

Are foarte multe de la ei. De la tata are chestia asta… și de la unchiul meu, fratele mamei mele… este fascinată de fenomene de fizică, de astronomie mai ales, de aviație. La un moment dat mi-a spus că și-ar dori foarte tare să devină astronaut. I-am explicat că în România e greu să devii astronaut și că, pentru asta, va trebui să plece afară. Dar a zis: 'Dar măcar o școală de aviație pot să fac'. E spre zona aceasta de real, nu de uman ca mine.

De la mama are o inteligență extraordinară și o capacitate extraordinară de a judeca lucrurile… De a avea conexiuni logice, de a cântări lucrurile, de a avea măsură în ceea ce gândește, ceea ce pentru un copil de vârsta ei este absolut excepțional.

'Pentru că acordul parental ține loc de titlu executoriu, am apelat la un executor judecătoresc care a rezolvat problema și am reușit să recuperez banii, adică toată pensia alimentară a Isabelei pe ultimii trei ani'

Cu Marius ați mai vorbit?

Nu. Eu una nici nu-mi doresc absolut deloc. Iar el nu o caută așa cum ar trebui. Este același răspuns pe care îl dau de un an și jumătate. Nu s-a schimbat absolut nimic. Singurul lucru care s-a schimbat este că i-am cerut să plătească pensia alimentară modică pe care i-o datorează Isabelei. Și pentru că nu mi-a răspuns absolut deloc la niciunul din mesajele pe care i le-am dat pe mail, am hotărât să rezolv lucrurile pe cale legală.

Lucru pe care l-am și făcut. Și, pentru că acordul parental ține loc de titlu executoriu, am apelat la un executor judecătoresc care a rezolvat problema și am reușit să recuperez banii, adică toată pensia alimentară a Isabelei pe ultimii trei ani. Sunt foarte mulțumită că am făcut lucrul acesta pentru că sunt niște bani cu care eu îi voi plăti Isabelei școala, îi voi plăti niște activități, așa cum ar fi fost normal să se întâmple de bună voie. Nu s-a întâmplat de bună voie, s-a întâmplat obligat.

Oana Roman: 'Dar a fost obligat să-i plătească, pentru că i s-a pus poprire și sechestru pe tot ce are…'

Asta înseamnă că are, totuși, un venit?

Nu. Nu s-au găsit bani, dar a fost obligat să-i plătească, pentru că i s-a pus poprire și sechestru pe tot ce are.

Deci, în final, ai apelat la un avocat?

Nu. Executorul s-a ocupat. Nu a fost nevoie de avocat și îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar dacă nu s-a putut altfel, a trebuit să-l oblig să-și îndeplinească obligațiile pentru care a semnat la notar.

Până la urmă Isabela cred că suferă și cred că este foate afectată…

Da. Referitor la bani, sunt doar 500 de lei pe lună, dar înmulțit cu trei ani a fost o sumă din care pot să îi plătesc anumite lucruri.

Oana Roman: 'Mă sacrific'

Isabela la ce școală învață?

Este la o școală privată unde este foarte bine, îi place foarte mult și e foate bine din punctul acesta de vedere, doar că e departe. Asta e singura problemă. Mă sacrific.

Ce materii îi plac?

Deocamdată are puține materii în clasa a patra. Dar e ok cu toate. Chiar se descurcă.

Îți mai 'fură' haine?

Acum din ce în ce mai mult. Pentru că avem același număr la încălțăminte. Și atunci îmi ia balerinii, adidașii… cu toc încă nu, dar tot ce e fără toc este la ea. Dar o iubesc și merită copilul acesta tot. Îmi ia și blugii, pulovere.

Oana Roman: 'Mi-am dorit să merg în vacanță într-un loc care e aproape…'

Ce planuri v-ați făcut pentru toamna aceasta?

Plecăm acum, pe 25 octombrie, în Cipru. Ea are vacanță atunci. Mi-am dorit să merg într-un loc în care e aproape și în care să fie cald. Cipru este o țară foarte aproape de noi și unde este foarte cald, încă. Sunt temperaturi de plajă.

Ați mai fost acolo?

Am mai fost în Cipru, dar în partea cealaltă, în Paphos, și acum mergem în partea cealaltă, în Ayia Napa, unde e foarte frumos. Au niște plaje extraordinare și am găsit un resort extraordinar de frumos și de abia așteptăm să plecăm.

Vacanță frumoasă!

Iar mă sună Isa.

Foto: arhiva personală, Facebook.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton