Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii: "Avem două saltele, să încăpem șapte persoane". De ce nu mai stă în vila de lux

 Dumba Gabriela
.

Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii. Călin Donca a ieșit din închisoare și a fost plasat în arest la domiciliu, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun. Astfel, milionarul Donca poate petrece Sărbătorile alături de soție și cei cinci copii ai lor, însă nu în luxul vilei lor din Săcele, ci într-un apartament modest. Călin Donca spune că aici au două saltele pe care trebuie să doarmă șapte persoane, însă nimic nu mai este greu dacă sunt împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Plasat în arest la domiciliu, Călin Donca locuiește acum într-un apartament cu soția și cei cinci copii. De o săptămână, Călin Donca se află în arest la domiciliu, după trei luni petrecute în spatele gratiilor. Afaceristul a ales să execute pedeapsa într-un apartament pe care îl deține în Brașov, nu în vila din Săcele, chiar dacă aici nu are luxul de acasă.

767767

Ce spune Călin Donca despre arestul la domiciliu

Călin Donca a scăpat de închisoare, dar nu și de arestul la domiciliu. Încă de când a ieșit din pușcărie, a petrecut timp alături de soția de copiii lor, într-o locuință mult mai mică decât cea în care au locuit până acum.

Pe contul său de TikTok, milionarul a prezentat baia, bucătăria și sufrageria, care a devenit și dormitorul casei. Cei cinci copii și soția lor se află și ei în apartament, de o săptămână.

Călin Donca nu a vrut să spună de ce a ales apartamentul în detrimentul vilei luxoase, dar a promis că va evidenția comentariul care va oferi răspunsul corect. Cei care îl urmăresc au ajuns imediat la concluzia că a luat această decizie, pentru a sta mai mult cu copiii săi, spațiul mic al apartamentului „forțându-i' să nu se poată retrage în mai multe camere, potrivit protv.ro.

'Este bucătăria, doi metri și puțin, pe patru metri lungime. Mai departe, nu avem decât cinci copii. Aici este încăperea principală, în care vom petrece timp împreună. Vom face școală de acasă și toate celelalte.

Avem două saltele, pregătite pentru somnul de seară, una lângă alta, care să încăpem șapte persoane, cei prezenți, cinci copii pregătiți mental și moral. Bucuroși că suntem împreună', a declarat Călin Donca, pe Instagram.

Afaceristul precizează că în ultimele 3 luni nu a consumat alcool și carne, ci doar produse lactate doar o dată pe săptămână și doar din a 3-a lună. „La fel s-a întâmplat și cu peștele, spune Călin Donca.

„Așa arată dieta fit, după 3 luni de arest. Nu a fost nevoie de vreun program special, spune Călin Donca în timp ce își arată abdomenul de invidiat.

Apoi, Călin Donca prezintă camera principală a apartamentului, undeva spune că va face cu cei 5 copii homeschooling.

Citește și:Alexia Eram și-a cumpărat o nouă mașină: „Nu mai iau bani de la părinți din anul 2 de facultate’. Cum arată și cât costă autoturismul de lux

Citește și:Alina Laufer, primele declarații despre accidentul rutier în care putea să-și piardă copiii: „Când l-am văzut pe Nathaniel cu fățuca plină de sânge…'

Citește și:Mama Geta a izbucnit în hohote de plâns pe Instagram: „Ea a fost sufletul familiei'

Călin Donca, eliberat din închisoare la timp pentru ziua fiicei lui

Deși se află în arest la domiciliu, Călin Donca este mai fericit ca niciodată deoarece poate petrece sărbătorile de iarnă alături de familia lui. Arisa, fiica acestuia, a împlinit frumoasa vârstă de 10 ani pe data de 19 decembrie, iar micuța și-a aniversat ziua în compania celor mai speciali oameni din viața ei: părinții și frații săi.

Călin Donca a avut grijă ca micuței să nu-i lipsească nimic. Bărbatul alături de soția lui i-au pregătit un tort și o petrecere surpriză. Omul de afaceri și-a dorit mult să imortalizeze momentul. Așadar, nu a ezitat să facă o poză alături de Arisa ca mai apoi să o distribuie pe contul de Instagram.

„10 ani de viață pentru iubita mea fiică Arisa, pe care îi sărbătorim cu mare bucurie împreună. Frumoasa Arisa vă mulțumește la toți pentru urări și ganduri bune', a scris Călin Donca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton