Reese Witherspoon, cu trei picioare pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase reviste glossy

 Alina Dan
.

O eroare de Photoshop a stârnit un val de amuzament în mediul online. Reese Whiterspoon cu trei picioare pe coperta celebrei reviste Vanity Fair este, fără doar și poate, o gafă pe care nu o poți trece cu vederea.

Fotografiate separat de celebra Annie Leibovitz, pe copertă apar retușate și puse laolaltă Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, redactorul şef al Vanity Fair, Graydon Carter, şi Robert De Niro. La o privire mai atentă oricine poate observa că de sub crăpătura generoasă a rochiei lui Reese par a se ivi nu mai puțin de…trei picioare. Cum spuneam, o greșeală colosală de Photoshop care a făcut imediat înconjurul lumii.

Evident, au ajuns și la urechile protagonistei care a avut și o reacție la această imagine. „Ei bine… Cred că toată lumea ştie acum… Am trei picioare', a glumit Reese Witherspoon pe Twitter. „Sper că mă veţi accepta pentru cine sunt'.

 


Dar se pare că nu doar coperta a avut de suferit din cauza editării foto mai puțin inspirate, pentru că, imediat, Oprah Winfrey a reclamat că într-o altă imaginine din paginile revistei apare cu trei mâini. „Accept cel de-al treilea picior al tău, cum ştiu că tu accepţi ce-a de-a treia mână a mea', a spus Oprah.

Reacția reprezentanților Vanity Fair a fost și ea una promptă și în același ton amuzant, autoironic în cazul lor: „Având în vedere că ne-ar fi plăcut să avem exclusivitatea celor trei picioare ale lui Reese Witherspoon, din păcate este doar rochia ei (care se vede)', a fost scris pe contul de Twitter al revistei.  Cât despre Winfrey, reprezentanţii revistei au scris: „Cum ne aşteptam ca ea să jongleze cu totul cu doar două mâini?'.

Imaginile au fost corectate online, însă ediția tipărită va rămâne, cu siguranță, în istorie.

FOTO: Northfoto, Twitter

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton