Sorin Pușcașu de la Survivor va deveni tată. Cum a aflat că iubita lui e însărcinată

 Raiciu Adriana
.

Sorin Pușcașu de la Survivor va deveni tată. Fostul concurent de la emisiunea de la Kanal D a anunțat faptul că el și iubita lui, Laura, urmează să devină părinți pentru prima oară. Pe contul său de socializare, tânărul a decis să împărtășească vestea cea mare cu fanii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a venit de la Survivor România, Sorin Pușcașu a făcut primele declarații despre faptul că și-ar dori să fie tată în viitorul apropiat. Ei bine, se pare că dorința fostului concurent s-a împlinit.

245006351_391855805742953_7537042463965104810_n245006351_391855805742953_7537042463965104810_n

Pe contul său de socializare, Sorin Pușcașu de la Survivor a anunțat că o să devină tată. Sportivul a postat o serie de fotografii, dar și un mesaj extrem de emoționant.

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…'

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor:

Citește și: Drama lui Reghe, în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan:

Citește și: Matei Stratan, primele declarații despre relația cu Andreea Raicu:

Sorin Pușcașu de la Survivor România va deveni tată

În urmă cu puțin timp, Sorin Pușcașu a anunțat că va deveni tată pentru prima dată. Sportivul i-a transmis un mesaj emoționant iubitei sale, în care o încuraja și îi spunea că este o femeie excepțională.

De asemenea, fostul concurent de la Survivor România a mai adăugat faptul că știe deja sexul bebelușului. Ei bine, se pare că cei doi îndrăgostiți vor avea un băiețel.

După ce a postat fotografia alături de iubita lui, Laura, dar și mesaju emoționant, Sorin Pușcașu a primit zeci de mesaje pozitive.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele… În ultima poză din acest colaj eram în Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru că fix în acel moment din poză, am aflat că vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o dată mi-a fost dovedit că Dumnezeu este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd în emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit. Lau, vreau să îți mulțumesc și să îți promit că voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasă, deșteaptă și minunată femeie! Să nu îți fie teamă pentru ce urmează, vei fi cea mai bună mămică! Vă iubesc pentru toată viața! Am aflat și ce sex are bebele nostru, urmează să postăm în această seară pe canalul meu de YouTube și petrecerea de Gender Reveal și să împărtășim cu voi ce vom avea! O fetiță sau un băiețel?!🤰🏻', a scris Sorin pe Instagram.

Laura și Sorin Pușcașu vorbesc despre căsătorie

În urmă cu doar câteva luni, Laura declara că nu-și dorește să se căsătorească cu acte, întrucât conexiunea ei cu Sorin Pușcașu este mult peste.

„Nu vreau să mă căsătoresc cu acte, nu vreau…Conexiunea noastră este de un alt nivel. Nu simt nevoia să am acte cu el, o să rămân cu el pentru tot restul vieții. Și dacă atunci când o să avem copii știu că ne trebuie, o să facem..oricum o să facem nunta, dar gen petrecere de logodnă’, a spus iubita lui Sorin.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton