Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dezvăluie rezultatele testelor toxicologice: "Avem o hârtie în care scrie că i-a găsit... Sunt bulversat"

 Radulescu Ruxandra
.

Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dezvăluie rezultatele testelor toxicologice. În urmă cu o săptămână trupul fără viață al artistei DJ Lalla, pe numele real, Laura Roșca, a fost găsit pe o plajă din Constanța, de câțiva trecători. Acum tatăl tinerei a primit rezultatele testelor toxicologice. Iată ce au descoperit medicii la autopsie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dezvăluie rezultatele testelor toxicologice. Laura Roșca, cunoscută în industria muzicală, sub numele de DJ Lalla, a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, în urmă cu o săptămână. Tânăra nu avea urme de violență pe trup, așa că, la acel moment s-au vehiculat mai multe ipoteze despre cauza morții. Tatăl lui Dj Lalla a declarat atunci că fiica lui suferea de depresie și era pe tratament psihiatric. Acum bărbatul a primit rezultatele testelor toxicologice efectuate, în urma autopsiei.

651684772b788-cum-a-fost-surprinsa-dj-lalla-cu-24-de-ore-inainte-sa-fie-gasita-moarta651684772b788-cum-a-fost-surprinsa-dj-lalla-cu-24-de-ore-inainte-sa-fie-gasita-moarta

Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, dezvăluie rezultatele testelor toxicologice

Tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, tânăra care s-a stins din viață, în urmă cu o săptămână, corpul ei fiind găsit pe o plajă din Constanța, a aflat rezultatele testelor toxicologice. Medicii care au efectuat autopsia nun au gîsit urme de substanțe interzise sau alcool în organismul acesteia.

Citește și: Detaliu straniu în cazul morții lui DJ Lalla: „Am crezut că e un manechin'. A fost găsită fără suflare, doar în lenjerie intimă și tricou, pe plaja din Mamaia

Citește și: Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia, a fost internată în spital din cauza depresiei. Tatăl ei: ‘Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă’

„Noi avem de la autopsie, avem o hârtie în care scrie că i s-a găsit în plămâni nisip, deci s-a înecat. Şi nu i s-au găsit, la analize, nici alcool, nici drog. S-a întâmpla la 10.00 dimineaţa, s-a dus să vadă malul mării, a făcut poze cu răsăritul.

Nu ştiu, acum mai nou i-au găsit şi telefonul şi lucrurile ei. Pentru că au găsit-o în tricou şi chiloţei, deci nici măcar costum de baie. Şi a găsit-o o turistă. Au chemat salvamarii şi au încercat să o resusciteze şi n-au reuşit. De înotat ştia să înoate chiar foarte bine.

A fost ceasul rău în momentul ăla. Accident. Dacă n-aş avea putere financiară, cred că mi-aş pune ştreangul. Sunt aşa de bulversat„, a declarat Nicolae Roşca, tatăl Laurei, potrivit Antena 3.

Ce spune tatăl Laurei Roșca, alias DJ Lalla, despre o posibilă crimă

Tatăl Laurei Roșca a comentat și zvonurile, potrivit cărora, ar fi existat posibilitatea ca fiica sa să fi murit strangulată. Bărbatul spune că, după autopsie, a strâns în brațe trupul fără de viață al fiicei sale și nu există urme de violență pe gâtul ei.

„Toate bănuielile sau speculațiile sau presupuneri, astea le are poliția. Eu nu le mai am. S-a înecat, i-au găsit nisip în plămâni. Înseamnă că a luat o gură de apă cu nisip. Dacă știți evenimentele de pe Plaja Mamaia, anul acesta a fost record la decese, în jur de 50. Este un record de când există Mamaia. Mi-au zis prieteni care au fost acolo că după ce au picat în groapa aia, au avut nevoie de ajutor să vină la mal, deci probabil că și Laura, necunoscând locul, s-a avântat. De înotat, înota foarte bine, dar poți să aluneci, se mai poate întâmpla.

Aia se vede la autopsie. S-au făcut poze și eu ieri am prins-o în brațe și am strâns-o în brațe. S-ar fi văzut. Ștrangularea nu se face fără urme' – a declarat tatăl Laurei Roșca, pentru wowbiz.ro.

Ce s-a întâmplat cu Laura Roșca, alisa DJ Lalla, în ultimele zile de viață

industria muzicală a mai suferit o pierdere. Laura Roșca, cunoscută și ca DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord de niște turiști care se plimbau. Tânăra, care locuia în Turda, jud, Cluj, a fost recunoscută după tatuaje și o brățară pe care o purta la mână. Ultima postare de pe Instagram DJ Lalla a folosit, printre altele, şi tag-ul „Fvckdepression’. Deși s-a spus că artista ar fi recurs la un gest necugetat din cauza depresiei, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată.

Apropiații Laurei au remarcat o schimbare vizibilă la aceasta, cu atât mai mult cu cât înainte era foarte veselă și energică, însă, în ultima perioadă, devenise cam low profile.

‘Eu o știam pe Lalla prin domeniul artistic în care lucrez. Ea era o tânără super veselă, plină de viață, energică, optimistă. Însă, în ultima perioadă recunosc că nu am mai văzut-o pe nicăieri, a fost destul de absentă în lumea asta, cu toate că ea avea jobul în continuare. Ce am observat a fost că a slăbit foarte mult și nu mai avea același chef de viață pe care îl avea înainte’, a declarat Zizika, la Star Matinal.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton