Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit! Primele imagini de la cununia civilă

 Dana Enache
.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit! Desfășurată în mare secret, cununia civilă s-a desfășurat azi după-amiază, la Primăria din Voluntari. Valentina a îmbrăcat o ținută sexy, alegând o rochie scurtă, roșie, și o pereche de sandale cu tocuri foarte înalte. 

FOTO: Adi Manolache / Ringier

 

 

Au trecut două luni de când Valentina Pelinel îl are alături pe Cristi Borcea, după ce acesta a fost eliberat din închisoare, ier evenimentele fericite se țin lanț în relația lor. Se pare că așteptarea frumoasei blonde a meritat și iată că astăzi cei doi și-au unit destinele. Evenimentul mult așteptat a avut loc la Primăria din Voluntari, unde Valentina Pelinel și fostul acționar de la Dinamo s-au deplasat în mare secret. Vedeta de 37 de ani a purtat o rochie roșie ca focul, accesorizată cu pantofi aurii Jimmy Choo și desigur că de la cununia civilă nu a lipsit micuțul Milan, fiul în vîrstă de doi ani al cuplului.

Deși rochia purtată de Valentina la cununie are o croială lejeră, aceasta nu a putut ascunde sarcina, destul de vizibilă deja. Vedeta este însărcinată cu gemeni, urmând ca în câteva luni să îi ofere băiețelului său două surori. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton