Ce spune Vali Vijelie despre rolul lui din filmul ”Băieți deștepți”: ”Am fost invitat să joc, nu am dat casting...” Olimpia Melinte l-a lăudat/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce spune Vali Vijelie despre rolul din filmul 'Băieți deștepți', regizat de Igor Cobileanski. Artistul a filmat alături de Alex Velea, Dan Bursuc și Olimpia Melinte. Actrița spune că solistul a fost extrem de emoționat, pentru că nu știa ce presupune experiența aceasta de pe platourile de filmare. Cântărețul, proaspăt revenit din vacanță, va urca pe scenă vineri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Vali Vijelie despre rolul din filmul 'Băieți deștepți' regizat de Igor Cobileanski. Artistul a filmat alături de Alex Velea, Dan Bursuc și Olimpia Melinte. Vijelie s-a bucurat de o vacanță cu familia și va reveni pe scenă vineri.

10387171_782339755130851_2111564217882826312_o10387171_782339755130851_2111564217882826312_o

Citește și: Vali Vijelie face milioane din imobiliare: „Îmi permit la ora actuală tot ce vreau”. Cine l-a sfătuit să cumpere case

Citește și: Vali Vijelie nu o lasă pe fiica lui să cânte: „Tot timpul o să fie comparată cu mine. Pune mâna și învață!”. Cu ce se ocupă copiii manelistului

Citește și: Cum gestionează Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan cearta și gelozia în cuplu: „La începutul relației, aveam dificultăți…'. Ce spune actrița despre Vlad Gherman, fostul ei iubit / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme de sănătate a rămas Narcisa Suciu, după ce a fost la un pas să moară de septicemie: 'Am fost foarte bolnavă în 2023. Am avut nevoie de doctori. Am rămas cu sechele, nu aveam prea multe șanse…

Ce spune Vali Vijelie despre rolul din filmul 'Băieți deștepți', regizat de Igor Cobileanski. Artistul a filmat alături de Alex Velea, Dan Bursuc și Olimpia Melinte

Vali Vijelie a jucat în filmul 'Băieți deștepți', ce rulează în cinematografe din luna octombrie a anului trecut. Artistul apare în două secvențe ale peliculei amintite, alături de nume sonore precum: Alex Velea, Dan Bursuc sau Ruby. Într-una dintre cele două secvențe, Vali Vijelie a filmat cu Olimpia Melinte. Aceasta a declarat că artistul este un profesionist și că a venit la filmări extrem de emoționat.

'Eu sunt cu cântatul, nu cu filmatul, cu actoria… A fost o chestie, că a fost vorba de prietenul meu și nu am vrut să îl refuz. Pur și simplu m-a invitat să joc în film, nu am dat casting', a declarat Vali Vijelie, pentru viva.ro.

Ce spune Olimpia Melinte despre rolul lui Vali Vijelie

Actrița Olimpia Melinte a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Vali Vijelie. Artistul a fost emoționat, întrucât nu știa ce îl așteaptă pe platoul de filmare, fiind la prima experiență de acest gen.

„El a avut două secvențe, dintre care una doar cu mine. Ce pot să spun este că l-am admirat cumva. Este un profesionist! A venit foarte emoționat la filmare, pentru că nu știa ce se va întâmpla și cum vor funcționa lucrurile, cu textul învățat ca un mare actor și a făcut față cu brio.

Nu a fost ușor pentru el, era emoționat, iar în pauzele în care se schimbau cadrele sau mai era un moment de respiro ne mai cânta ceva sau își lua acordeonul și ne mai cânta ceva și cred că asta l-a relaxat foarte mult. Și noi am fost foarte deschiși și i-am fost alături', a povestit Olimpia Melinte, pentru WOWbiz.ro.

Vali Vijelie a fost în vacanță: 'Tot anul am muncit…'

Vali Vijelie a muncit tot anul, iar în ianuarie își face mereu timp pentru o vacanță, alături de cei dragi. 'Dorință, să fim sănătoși, că totul vine de la sine, dacă suntem sănătoși. Am fost în vacanță, tocmai ce m-am întors. Tot anul am muncit, nu am fost în nicio vacanță și în luna ianuarie, de obicei, îmi iau liber și plec undeva să mă relaxez. Acum patru ani, chiar înainte de pandemie, am fost la Ierusalim…', a mai declarat Vali Vijelie, pentru viva.ro. Artistul revine pe scenă pe data de 19 ianuarie.

De ce nu vrea Vali Vijelie ca fiica lui să cânte

Vali Vijelie a vorbit despre cariera artistică și a spus de ce nu îi lasă pe copiii lui să urmeze această meserie. Își dorește ca aceștia să învețe carte și să nu existe niciodată comparații între ei și artist, așa că nu-i sfătuiește să îi calce pe urme.

„Copiii mei nu vor cânta. Mădălin de la Vâlcea i-a făcut cadou fetei mele o orgă. Și a început să se învețe. Când am văzut asta, am luat instrumentul și l-am pus sus. 'Nu, tu învață carte.' 'A, fata lui Vijelie.' Tot timpul o să fie comparată cu mine. Pune mâna și învață. În meseria asta mereu o să fie greu pentru o fată, eu așa văd’, a povestit Vali Vijelie, citat de kfetele.ro.

Cati, singura fiica a cântărețului, care a și cochetat cu muzica, la un moment dat, este acum studentă și își dorește să lucreze ca notar.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton