Olga Tudorache a murit la vârsta de 88 de ani. Mesajele emoţionante transmise de marii actori

 Pirvu Cristina
.

Marea actriţă Olga Tudorache a murit astăzi la vârsta de 88 de ani. Aceasta a fost internată la Spitalul Elias în ultimele zile din cauza problemelor de sănătate, însă medicii nu au mai putut face nimic, iar acum a fost confirmat decesul actriţei.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de Florin Călinescu și de medicul Monica Pop.

„Români, a murit OLGA TUDORACHE…! O ARTISTĂ cât pământul ăsta! Profesoara mea, mama mea!', a scris Florin Călinescu în mediul online.

„Telefonul a sunat din nou în noapte. (…) Doamna Olga Tudorache a plecat…Regret din suflet! Am tot sperat…', a scris şi Monica Pop.

Este doliu în lumea teatrului din România. Actriţa Olga Tudorache a părăsit scena, iar colegii săi de breaslă au fost profund marcaţi de moartea acesteia.

„Acum e linște, Regina mea mamă! Vă mulțumesc pentru tot!', a scris actrița Carmen Tănase, pe Facebook, în dreptul unei fotografiii emoționante în care apare ținând-o de mână, pe patul de spital, pe marea actriță.

„A dispărut o mare artistă a teatrului românesc. În acest moment, nu pot decât să spun: Dumnezeu să o ierte și să o primească în Împărăția Lui veșnică', a spus Tamara Buciuceanu Botez, la TV.

Olga Tudorache era internată din data 9 octombrie la Spitalul Elias, unde a fost dusă cu o ambulanță, după ce a leșinat în locuința sa. Actrița a rămas de atunci internată, fiind supusă mai multor investigații pentru evaluarea stării de sănătate, precizează libertatea.ro.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton