Acuzată că arată „ca un bărbat”, Adelina Pestrițu explică de ce a ales să își schimbe drastic look-ul: „Aș fi putut jura că nu voi avea părul scurt...”

 Popescu Alexandra
.

De când s-a tuns scurt, Adelina Pestrițu este judecată de foarte multă lume că și-a pierdut feminitatea și mulți i-au spus că acum ar arăta „ca un bărbat'. Însă pe vedetă nu o afectează gura lumii, așa că a hotărât să explice de ce a apelat la această schimbare drastică de look.

În ultimul timp, multe femei au ales să se tundă scurt din diferite motive, iar Adelina Pestrițu și Giulia sunt doar unele dintre vedetele care se mândresc cu un astfel de look și care, cel puțin deocamdată, nu și-ar dori să se reîntoarcă la părul lung.

„Ceea ce numesc eu nou, cel puţin pentru o parte a publicului este un look fresh, părul scurt la femei. Da! Aşa cum îl am şi eu în prezent şi, poate pentru mult timp de acum încolo!', a scris Adelina pe site-ul său.

„Am trecut prin toate etapele în ceea ce privește părul meu, fiecare dintre ele fiind una importantă pentru mine. De la acel păr care ar fi făcut-o invidioasă și pe Maria Dragomiroiu, la unul care ar fi putut concura cu succes cu cel al solistei de la Roxette, Marie Fredriksson, dar şi la coafurile de lungimi intermediare. Nu m-aş putea declara nemulţumită de o perioadă anume, însă părul scurt m-a ajutat să mă redescopăr şi, practic, să opresc timpul în loc', a mai mărturisit vedeta.

Citește și: Motivul halucinant pentru care Tom Cruise nu și-a văzut fiica în ultimii patru ani

Schimbarea de look a Adelinei a luat prin suprindere cam pe toată lumea, mai ales că ea a optat pentru o tunsoare băiețească din prima care o prinde extrem de bine.

„Incredibil aş putea spune, dacă mă raportez la perioada în care iubeam buclele voluminoase şi părul întins cu placa. Atunci aș fi putut jura că nu voi avea părul scurt, cel puţin nu în viaţa de acum. Lucrurile s-au schimbat între timp, la fel şi înfăţişarea mea, iar regretele nu-și au loc în acest context', a spus Adelina, care și-a dorit o schimbare în viața ei de când s-a despărțit de Speak.

Și chiar dacă mulți spun despre ea că arată ca un bărbat și că și-a pierdut feminitatea, vedetei nu îi pasă de gura lumii și se consideră extrem de sexy.

„Şi chiar nu mă simt deloc bărbat, aşa cum poate m-ar numi unii dintre voi. Ba dimpotrivă, mă simt mai sexy ca niciodată. Hainele, machiajul, bijuteriile, dar şi atitudinea, se mulează mai bine ca niciodată pe acest stil pe care l-am abordat. Şi, până la urmă, nouă, femeilor, întotdeauna ne-a plăcut să avem și o latura mai puţin feminină la purtător', a mai mărturisit Adelina.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton