Afecțiunea de care suferă băiețelul lui Kamara! Soția artistului a dezvăluit: ”Nimeni nu știe”

 Stamen Diana
.

Sunt multe probleme în familia lui Kamara. După ce la începutul anului artistul și soția lui și-au spus adio, femeia face dezvăluiri cutremurătoare. Băiețelul lor suferă de o afecțiune de care nimeni nu știa.

Oana, încă soția lui Kamara, a povestit despre probleme lor din familie, mai exact despre faptul că micuțul Leon Akim suferă de paralizie cerebrală. După spusele femeii, micuțul nu ar fi fost băgat la incubator după ce s-a născut și ar avea sechele neurologice și acum. 'Nimeni nu ştie, o spun în premieră, copilul nostru suferă de o formă de paralizie cerebrală… Nu l-a băgat la incubator, după naştere, probabil. Şi are sechele neurologice acum. Atunci, m-a luat doctoriţa deoparte şi mi-a zis că sunt nişte probleme. Nici nu mai auzeam, eram parcă a nimănui. Acum face terapie, recuperare. Are o evoluţie. Mental este foarte bine, dar pe partea motorie sunt probleme. Nu este independent', a declarant Oana într-o emisiune TV.

Kamara are deja o altă relație

Artistul are o nouă iubită pe nume Mădălina. Deși în acte încă este căsătorit cu Oana, Kamara s-a afișat cu noua cucerire. Încă soția cântărețului a fost deranjată că acesta nu a fost alături de ea când a născut, fiind plecat cu Naționala Artiștilor.

Mădălina și Kamara s-au cunoscut la Brașov și se iubesc de mai bine de două luni. Oana nici nu vrea să mai audă de împăcare. 'Dacă el e fericit, sunt şi eu fericită pentru el. Îl iubesc ca prieten, ca om, dar nu mai este nimic altceva între noi', a mai spus încă soția artistului.

Kamara şi iubita Mădălina s-au despărţitKamara şi iubita Mădălina s-au despărţit

FOTO: Facebook

Diana Stamen 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton