Alex Velea a făcut flotări cu Simona Gherghe pe spate. Imagini de colecție cu cei doi prezentatori TV

 Stamen Diana
.

Alex Velea și Simona Gherghe fac o echipă minunată la emisiunea 'Acces Direct'. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a provocat-o pe colega sa de platou. Alex Velea a făcut flotări cu Simona Gherghe pe spate, iar gesturile lor au luat prin surprindere pe toată lumea.

Fără a sta prea mult pe gânduri, Alex Velea a făcut flotări în platoul de la 'Acces Direct'. Provocarea cea mare a fost când i-a spus colegei sale de platou, Simona Gherghe, să se pună pe spatele lui. Prezentatoarea TV s-a pus pe spatele cântărețului în timp ce acesta făcea flotări.

Provocarea a fost un real succes, iar telespectatorii s-au amuzat copios atunci când cei doi prezentatori au fost puși într-o situație în care nu prea îi vedem. La final de emisiune, Alex Velea a făcut flotări și cu unul dintre cameramani, în timp ce Simona Gherghe a luat camera și a filmat întreaga scenă.

'Stai pe spatele meu și eu fac flotări', a spus Alex Velea. 'Mă, ești nebun?! Doamne, ce mi-ați făcut. Partea bună este că am făcut sport și azi', a fost răspunsul Simonei Gherghe.

Citește și: Alex Velea spune adevărul despre sarcina Antoniei: 'Avem destui copii'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton