Alex Velea nu poate fi nici acum tată în acte pentru băieții săi. Vincenzo Castellano a respins notificarea primită de la instanță

 Stamen Diana
.

Alex Velea nu poate fi nici acum tată în acte pentru băieții săi, deși în luna aprilie a acestui an a câștigat procesul de paternitate. Se pare că Vincenzo Castellano a respins notificarea primită de la instanța din România. Așadar, Dominic și Akim poartă numele de Castellano și nu Velea așa cum ar fi trebuit.

Anul acesta, în aprilie, Alex Velea era declarat oficial tatăl celor doi băieți ai săi cu Antonia. Artistul a câștigat procesul de paternitate a celor doi copii, Dominic și Akim. Tot atunci, instanța a dispus modificarea numelui minorilor, după numele tatălui, respectiv Velea. Dominic și Akim poartă și acum numele de Castellano.

Comunicarea hotărârii judecătorești către Primăria Sectorului 1, unde au fost înregistrați cei doi băieței, nu a putut fi făcută, pentru că notificarea trimisă la adresa din Italia a lui Vincenzo Castellano nu a fost nici acum semnată.

„Pur și simplu a respins-o. Nu a semnat că a fost înștiințat. Castellano are dreptul la apel în timp de 30 de zile după ce semnează notificarea! Cu siguranță că nu o să facă acest apel. Nu are motive. Doar că trebuie respectată procedura. Mai precis, sentința judecătorească va putea fi comunicată la Primăria Sectorului 1, pentru a face mențiunea în actele minorilor, abia după ce se face dovada că a trecut termenul de apel pentru pârât', au declarat surse judecătorești pentru Libertatea.

Antonia, Alex Velea și cei doi băieți ai lor

Antonia, Alex Velea și cei doi băieți ai lor

Citește și: Alex Velea spune adevărul despre sarcina Antoniei: 'Avem destui copii'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton