Alexandra Dinu a împlinit 37 de ani. Iată ce face de arată ca la 25

 Pirvu Cristina
.

Alexandra Dinu a împlinit 37 de ani și a aniversat ziua de naștere pe 3 ianuarie în Los Angeles.

Deși este foarte discretă în privința expunerii vieții sale private, actrița a postat câteva fotografii pe contul ei oficial de Instagram, care nu au trecut neobservate în rândul celor care o urmăresc pe social media, mulți dintre ei fiind convinși că actrița nu are mai mult de 25 de ani.

Alexandra Dinu a avut parte de o aniversare intimă alături de fiul ei, Mario, dar și alături de iubitul ei, cu care are o relație de trei ani.  La 37 de ani, Alexandra arată mai bine ca niciodată, acesta fiind și motivul pentru care primește încă rolurile unor fete tinere, la fel cum s-a întâmplat și în cazul personajului ei Grace din pelicula Bullet Head. Capcană Mortală'.

Alexandra Dinu a împlinit 37 de ani

Actrița este adepta unui stil de viață sănătos, combinat cu Yoga, ședinte de Pilates și cure de detox.

„Am avut noroc să am un metabolism extraordinar. Întotdeauna am mâncat ca să trăiesc și nu am trăit ca să mănânc. Îmi place și să mănânc, nu spun nu. Am însă momente în care mi-e poftă de ciocolată, însă apoi urmează o perioadă în care nu mai mănânc nimic dulce. Cred că echilibrul este lucrul cel mai important atunci când vorbim despre viață sănătoasă. La fiecare câteva luni fac însă și o perioadă de detox. Așa cum avem nevoie de odihnă și de relaxare și organismul trebuie curățat, infiderent cât de bine și de corect mâncăm. În aceste perioade de detox folosesc produsele dezvoltate de nutriționistul italian Gianluca Mech. Gama de produse Tisanoreica conține și un produs ce se numește Deputrativo Antarctico, un sirop concentrat ce conține peste 40 de plante. Se consumă 30 ml din acest produs dimineața pe stomacul gol vreme de două săptâmani, iar cura aceasta o repet la 3 sau 4 luni. Fac și sport. De curând am început sa merg la Yoga la un studio de pe Sunset Boulevard, de 3 ori pe săptămână am clase de Pilates și odată pe săptămână merg la Tomoko Spa, un centru de wellness japonez din Beverly Hills', a decarat Alexandra Dinu pentru OK!Magazine.

Cel mai recent film al frumoasei actrițe, Bullet Head. Capcană mortală', a fost lansat în cinematografele din întreaga lume. Acesta reprezintă debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu.

Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton