Anca Lungu va avea un băieţel. Fosta prezentatoare TV şi grecul Harry Arampatzis vor deveni părinţi

 Pirvu Cristina
.

Anca Lungu va avea un băieţel. Fosta prezentatoare de la Antena 1 se află împreună cu fetița ei și iubitul, la Nisa, acolo unde urmează să nască în curând. Vestea frumoasă a ales să o facă publică prin intermediul unei poze postate în mediul online!

Cu puţin timp în urmă, Anca Lungu s-a mutat în Franţa, şi-a decorat noua casă şi a decis să povestească mai multe despre bebeluşul pe care îl va naşte în aproximativ două luni.

Fosta ştiristă va avea un băieţel cu noul ei iubit, Harry Arampatzis, un potent om de afaceri din industria cosmeticelor. Vestea că va avea un frăţior a bucurat-o pe Natalia, fiica pe care Anca o are din căsătoria cu Ştefan Lungu. Vedeta a postat în mediul online o poză, în centru apare ea cu Natalia, micuţa pupându-l pe frăţiorul său nenăscut.

„Când ea vrea să îşi pupe micuţ frăţior😍#magicmoment#motheranddaughter #pregnancy#ancalungu”, a scris Anca în dreptul imaginii.

Anca Lungu, pregătită să devină mamă pentru a doua oară

„Mă simt pregătită, deși a fost una dintre cele mai mari surprize din viața noastră, a amândurora. A fost o sarcină ușoară și fără probleme până acum. Totul s-a întâmplat atât de rapid și natural, încât cred că noul suflet pe care îl așteptăm e un plan al destinului care ne-a ales pe noi să-i fim părinți.”, ne-a spus în exclusivitate Anca.

Fosta prezentatoare TV ne-a povestit cum este acum viaţa sa la Nisa, după plecarea din România.

„Nu am simţit această schimbare ca pe o ruptură sau o renunţare. Pe cât de neaşteptată a fost pentru ceilalţi, pe atât de firească a fost pentru mine. Suntem întotdeauna la doar o decizie distanță de o viață complet diferită. E în puterea noastră să schimbăm lucrurile și, după cum am mai spus, suntem singurii responsabili de fericirea sau nefericirea noastră. Am luat decizia fără să clipesc și sunt noro-coasă că nu am fost nevoită să aleg între carieră și familie. Cariera mea de jurnalist continuă la Nisa.

Am deja zeci de povești nespuse care așteaptă să fie auzite. Este, de asemenea, partea cea mai interesantă și mai plină de satisfacții din punctul meu de vedere. Pentru moment, trăiesc într-o atmosferă continuă de vacanță. Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când am parte de o astfel de perioadă. Mă bucur de ultimele săptămâni de sarcină, de vremea blândă, de mare și de fiica mea, Natalia, cu care nu am mai petrecut atât de mult timp de când era bebeluș. Timpul este diferit atunci când trăiești în acest fel.

Mi-era teamă că ritmul în care alergam prin viață, atunci când eram la București, mi-a creat un soi de nevoie de a fi mereu ocupată. Dar nu!Îmi place să savurez. De aproape două luni, mă redescopăr și îmi place să trăiesc în tihnă!Cred că, atunci când nu simți nevoia de extraordinar, atunci când viața de zi cu zi este o bucurie, atunci te îndrepți într-o direcție bună.”, a mai adăugat ea.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton