Anca Ţurcaşiu şi soţul său au sărbătorit 21 de ani de relaţie departe de România - FOTO

 Pirvu Cristina
.

Anca Ţurcaşiu a plecat la începutul anului 2018 într-o vacanţă de vis! Departe de România, vedeta şi soţul său au sărbătorit 21 de ani de relaţie!

Anca Ţurcaşiu l-a cunoscut pe medicul Cristian Georgescu în SUA, după ce a pus punct relaţiei cu Gigi Gheorghiu. Vedeta s-a iubit cu solistul Gigi timp de patru ani, din 1993 până în 1997. Diferenţa de vârstă dintre ei, de 16 ani, nu a împiedicat-o pe Anca să-l iubească enorm pe cel care ne-a furat inimile cu celebra piesă 'Unde dragoste nu e, nimic nu e', lansată în anul 1993. A fost însă o iubire care i-a provocat multă suferinţă.

Citeşte şi: Pe Andreea Esca o cunoaște toată lumea, dar uite cum arată cuscra ei! Ce au în comun cele două

Anca Ţurcaşiu şi Cristian au făcut nuntă mare în 1998, iar naşi le-au fost afaceristul Cristian Ţânţăreanu şi soţia acestuia, Manuela. S-a zvonit acum ceva timp că cei doi ar divorţa, informaţia fiind amplificată şi de naşul lor. 'Anca Ţurcaşiu şi soţul ei sunt swingeri, adică practică sexul cu schimb de parteneri, într-un cadru organizat', spunea Ţânţăreanu. La scurt timp, naşul  a dezminţit, afirmaţiile sale fiind false.

Citeşte şi: Dennis Rodman – arestat pentru conducere sub influența alcoolului!

Anca Ţurcaşiu şi soţul său au sărbătorit 21 de ani de relaţie

Anca şi Cristian au plecat în Argentina luna aceasta. Ieri, pe 14 ianuarie, cei doi au aniversat 21 de ani de relaţie. Au postat în mediul online mai multe imagini şi au avut şi un mesaj.

„A 21-a aniversare a noastră am serbat-o la capătul lumii. Până la capătul vieții!!!”, a scris vedeta pe Facebook.

Anca Ţurcaşiu şi soţul eiAnca Ţurcaşiu şi soţul ei

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton