Anda Adam și-a lansat o colecție de tricouri în emisiunea fostului iubit: ”Poate fata”

 Stamen Diana
.

Anda Adam și-a lansat o colecție de tricouri după ce a părăsit Exatlon. Artista a fost invitată chiar în emisiunea pe fostul ei iubit, Victor Slav, o moderează la Kanal D. Anda Adam i-a lansat și o provocare prezentatorului TV.

Cântăreața a lansat tricouri pe care scrie '#PoateFata' sau '#PoateBăiatul'. În emisiune, Anda Adam nu a venit singură, ci însoțită de Andrei Stoica, iar cei doi au vorbit de momentele petrecute în timpul competiției de la Exatlon.

Anda Adam i-a spus și lui Victor Slav să poarte un tricou. 'Poți și tu să porți, nu mă supăr', i-a spus artista fostului ei iubit. Prezentatorul TV i-a răspuns imediat: 'Ce să port?! Deocamdată…'.

Citește și: Anda Adam și Victor Slav s-au întâlnit după 6 ani de la despărțire! Ce și-au spus cei doi

Anda Adam a slăbit 5 kilograme la Exatlon

Artista a slăbit 5 kilograme în timpul emiunii. Anda Adam îi mai dădea și lui Andrei Stoica din mâncarea ei. 'Eu aveam 56 de kilograme. M-am întors cu 5 kilograme în minus după o lună la Exatlon', a mărturisit artista.

Citește și: Anda Adam a fost operată. Prima fotografie și prima declarație a artistei, după ce a ieșit din sala de operații

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton