Andreea Bălan a plecat în vacanță cu familia! Ce destinație a ales artista

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bălan și partenerul ei, George Burcea, au plecat în cea de-a doua vacanță în trei. Evident, micuța Ella nu a putut lipsi. Artista și-a făcut bagajele și a părăsit România pentru câteva zile. Distracția este în toi în familia Andreei Bălan.

Artista a plecat cu întreaga familie în Cipru, acolo unde are parte de multă distracție și voie bună. De când a apărut micuța Ella în viața ei, Andreea Bălan radiază de fericire și se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere.

Nu este prima vacanță în trei a Andreei Bălan, artista a mai fost plecată în urmă cu aproximativ o lună în Croația, vacanță care i-a umplut de energie pe toți trei. Ella este fascinată de zborurile cu avionul, iar activitățile pe care le are alături de părinții ei o încântă foarte mult.

Andreea Bălan se bucură din plin de momentele petrecute alături de fiica ei și de iubitul ei, în Cipru. Aceștia s-au cazat la un hotel de lux, însă nu stau prea mult în cameră pentru că ziua lor este plină de activități distractive. Vedeta este cazată chiar lângă plajă, iar plimbările pe malul mării sunt un adevărat moment de relaxare pentru ea. Artista a dus-o pe Ella să se plimbe cu un măgăruș, lucru care a fost pe placul micuței. Fiind o zonă turistică, Andreea Bălan și George Burcea împreună cu fiica lor vizitează tot ce se poate. Cântăreața se relaxează departe de țara natală, iar când va reveni în România va începe repetițiile care durează ore în șir pentru concertele spectaculoase pe care le are.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton