Andreea Bălan e pregătită pentru cel de-al doilea copil: ”Noi încercăm, dar nu e ușor” / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Artista este o mamă foarte grijulie și are grijă ca fetiței sale să nu-i lipsească nimic. Micuța Ella a fost un copil extrem de dorit, iar Andreea Bălan a vorbit și despre cel de-al doilea copil.

Am prins-o pe cântăreață la filmările unui nou videoclip. Dacă atunci când vorbea despre cariera ei și despre munca pe care o face era foarte serioasă, când a venit vorba de fetița ei, Ella, Andreea Bălan era toată un zâmbet și radia de fericire.

Pentru că Ella a fost un copil dorit și mult așteptat, artista și George Burcea își mai doresc încă un copil, însă asta nu depinde doar de ei, așa cum ne-a spus Andreea Bălan. 'Noi ne dorim, încercăm, dar nu depinde de noi. Nici Ella nu a venit așa din prima. Un alt copil nu ține de noi. Noi încercăm, dar nu e chiar așa de ușor.', a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate pentru Revista VIVA!.

Recent, George Burcea și Andreea Bălan au dezvăluit că își mai doresc un băiețel, însă nu s-au gândit la un nume pentru acesta, cei doi așteaptă cu nerăbdare acest moment, dar totul se va întâmpla când va fi să fie. 'Nu ne-am gândit. Stai să vină băiețelul sau fetița și în timp ce crește în burtică o să ne gândim.', a dezvăluit artista.

Artista nu-și dorește ca fiica ei să înceapă o carieră de la o vârstă fragedă

Nu mai este un secret faptul că Andreea Bălan a urcat pe scenă de când era foarte mică, iar asta a făcut-o să învețe multe, dar să fie și foarte strictă cu ea. Artista consideră că o parte din copilăria ei a fost furată și nu a avut ocazia să se bucure ca orice copil de libertatea pe care o voia.

Andreea Bălan și Ella

Andreea Bălan și Ella

'Nu cred că aș dori să înceapă la vârsta la care eu am început. Mie mi s-a furat copilăria. Am învățat niște lucruri dure la o vârstă foarte fragedă. Aș vrea să o protejez și să nu se confrunte cu ceea ce m-am confruntat eu la 14-15 ani. Am fost lovită de multe situații neplăcute. Mi-ar plăcea ca ea să trăiască o copilărie fericită, să fie veselă', a mărturisit Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton