Andreea Bănică a fost bătută în copilărie. Tatăl său devenea recalcitrant din cauza bolii

 Pirvu Cristina
.

Andreea Bănică a fost bătută în copilărie. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască că atunci când era mai mică a avut parte şi de momente mai puţin plăcute. Din cauza nervilor, a stresului, părintele său îşi mai vărsa nervii pe ea şi pe mama sa. Andreea are un îndemn pentru toţi părinţii!

Frumoasa cântăreaţă a adus discuţia pe blogul său (www.andreeabanica.com) despre o reală problemă în România. Bătaia e ruptă din Rai?, se întreabă vedeta chiar din titlul articolului. În faţa fanilor săi care îi citesc poveştile ea este sinceră, aşa cum ne-a obişnuit. Andreea a dezvăluit că a fost bătută în copilărie: „Nu îmi e ruşine să recunosc că am mâncat bătaie când eram mică!”. Ştie că mai făcea şi năzbâtii, dar crede că nu merita să fie bătută.

În familia sa existau anumite probleme, iar din cauza frustărilor şi a nervilor, tatăl său a ridicat mâna la ea şi mama sa.

Cu copiii săi, Andreea nu procedează aşa. Îi învaţă de vorbă bună să înţeleagă anumite lucruri, au anumite limite. Ea susţine că niciun copil pe lumea aceasta nu merită să fie bătut: „Simplul fapt că un părinte ridică mâna la copilul lui, trezeşte în el nişte frustrări şi semne de întrebare.”

Pentru toţi părinţii, Andreea a spus: „Cu vorba bună se pot rezolva multe lucruri în viaţă!”

Andreea Bănică a suferit de depresie postnatală

Andreea Bănică a fost sinceră cu fanii săi şi le-a povestit că a suferit de depresie postanatală. I-a fost destul de greu în acea perioadă, însă nu regretă nimic, îşi iubeşte nespus copiii! Cântăreaţa a avut un îndemn pentru toate viitoarele mame!

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton