Andreea Berecleanu şi începuturile în televiziune: "Eram taximetristul tuturor colegilor"

 Pirvu Cristina
.

Andreea Berecleanu şi începuturile în televiziune. Frumoasa prezentatoare de ştiri are o carieră impresionantă. Îşi aduce aminte cu drag acum de primele ei zile de muncă şi mai ales de felul în care familia sa, tatăl ei, a sprijinit-o. La Interviurile Viva! vedeta a făcut o serie de dezvăluiri. 

Andreea Berecleanu a început să muncească chiar de când era studentă. A iubit televiziunea şi asta face şi acum. Nu iubitul, nici soţul sau altcineva o conducea la primul job, ci chiar tatăl său.

„Tata mă ducea la şase dimineaţa. Tata nu mi-a dat maşina pe care o aveam de rezervă. Apoi s-a întâmplat. Dacia a fost prima mea maşină. La Antena 1 am poposit aproape 2 ani. Eram taximetristul tuturor cu acea Dacie. Acele amintiri au reprezentat mult pentru mine. Toti îşi amintesc de acea Dacie bleumarin.”, a spus râzând Andreea Berecleanu.

Vedeta a povestit acum şi de relaţia de iubire dintre părinţii săi. Un model de urmat pentru tineri.

„Povestea este foarte frumoasă. Tata este viu pentru mine şi va rămâne aşa tot timpul. S-au cunoscut aşa, o poveste atipică pentru acele vremuri. Mama s-a îndrăgostit de tata pentru că o prietenă foarte bună i-a spus că merge într-un loc din Bucureşti unde este un bărbat foarte frumos, cu un timbru special. A mera şi aşa l-a cunoscut pe tata. El a remarcat-o pe mama şi aşa a fost să fie. S-au întâlnit de câteva ori şi au rămas împreună.”, a mai adăugat ea.

Foto: Dumitru Angelescu

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton