Andreea Mantea l-a impresionat pe Hugh Hefner. Cum a pozat vedeta în vila Playboy din Los Angeles și ce spune despre acea experiență

 Popescu Alexandra
.

În această dimineață vestea că Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit a făcut înconjurul lumii. Printre vedetele care au pozat pentru celebra revistă se numără și Andreea Mantea, care a fost invitată chiar în reședinta la Hefner din Los Angeles să realizeze un shootiong pentru coperta Playboy.

Frumusețea brunetei l-a cucerit pe Hugh în anul 2008, când a invitat-o pe româncă să pozeze alături de alte 11 dintre cele mai frumoase femei din lume pentru calendarul Playboy chiar în vila sa. 5 zile a petrecut Andreea Mantea în vila lui Hefner și a fost uimită la acea vreme că a fost aleasă de acesta având în vedere că el preferă blondele.

Andreea Mantea la shootingul din 2008 din vila lui Hugh Hefner

Imediat după ce s-a întors din Los Angeles, Andreeea Mantea acorda un interviu pentru Viva! în care vorbea despre experiența unică Playboy.

„Auzisem fel de fel de povești, mi-era frică de ce o să văd acolo, nu sunt așa de ușuratică cum par. Când am ajuns acolo, lumea era foarte liniștită, nimic ieșit din comun. Hefner a coborât, ne-a urat bun-venit, a stat puțin de vorbă cu noi, după care a dispărut', a mărturisit Andreea.

„Nu am ales asta ca o cale de lansare. Chiar nu m-am gândit la televiziune când am pozat în Playboy. Am mai spus-o și o spun și acum: foarte multe fete se dezbracă în reviste pentru bărbați, dar mai niciuna nu face nimic. Nu m-am gândit să mă dezbrac ca să atrag atenția asupra mea, nu am vrut să fiu celebră, am vrut să fac bani. Dacă fizicul mă ajută, de ce să mă angajez la o bancă, să stau în fața ghișeului?', spunea Andreea pentru Viva!.

Alexandra Popescu

Foto: Playboy, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton