Andreea Marin se operează în zona cervicală. Când va avea loc intervenţia

 Pirvu Cristina
.

Andreea Marin urcă pe masa de operaţie din cauza unor probleme serioase de sănătate care nu mai suportă amânare. Peste o lună va avea loc intervenţia, până atunci este nevoită să facă toate analizele. Vedeta a povestit care este suferinţa prin care trece de ceva timp. 

Andreea Marin se operează în zona cervicală. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta anunţase că are anumite probleme. Căuta un doctor în care să aibă încredere şi care să îi ofere siguranţa că intervenţia va decurge minunat. Chiar în România a găsit acest medic care într-o lună o va opera. Nu a vrut să apeleze la ajutor din străinătate.

Ştim că este o femeie puternică, un adevărat model care va trece peste această perioadă mai dificilă. Ea a explicat că nu este nimic foarte grav, însă s-a neliniştit atunci când a făcut RMN-ul. Nu este pentru prima dată când ea urcă pe masa de operaţie, a mai suferit alte cinci sau şase intervenţii.

„Da, desigur, astfel de vești sunt puțin exagerate. Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fostă să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira. Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copii noștri să le aratăm că așa trebuie făcut.” , a povestit Andreea Marin, la Răi Da’ Buni.

Seria dezvăluirilor făcute de Andreea Marin continuă. În urmă cu ceva vreme, vedeta a spus că a fost în depresie după ce a născut-o pe Violeta. Era la un pas de a face un gest extrem. Din fericire, a reuşit să depăşească acele momente, este o femeie puternică. A povestit acum despre perioada grea prin care a trecut, pe atunci era căsătorită cu Ştefan Bănică Jr.!

Andreea Marin este pregătită oricând să devină din nou mamă

Andreea Marin este fericită, iubită și se bucură din plin de viața frumoasă pe care o trăiește. De fericirea vedetei se ocupă iubitul ei, cu care nu exclude să mai aibă un copil. Andreea Marin a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV, unde a spus cu sinceritate cum se desfășoară viața ei acum.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton