Anna Faris face noi dezvăluiri în legătură cu divorțul de Chris Pratt: „Viața este prea scurtă pentru a fi în relații în care...”

 Popescu Alexandra
.

Anna Faris și Chris Pratt au luat pe toată lumea prin surprindere când au anunțat că divorțează după 8 ani de căsnicie. Acum, actrița continuă să vorbească despre despărțire și despre motivele care au dus aici.

Într-un nou episod al podacastului ei „Unqualified', Anna Faris a oferit sfaturi despre relații unui apelant, subliniind importanța recunoașterii „meritelor' și „independenței'.

„Viața este prea scurtă pentru a fi în relații în care simți că acestea nu sunt pe deplin corecte sau că cineva nu te susține sau că cineva nu te apreciază la adevărata ta valoare. Nu-ți fe teamă să fii independent dacă lucrurile nu sunt în regulă', i-a spus Anna apelantului.

Făcând referire la finalul mariajului său, actrița a recunoscut că s-a pierdut pe sine deseori în relații.

Citește și: Mariajul Melaniei Trump și al lui Donald Trump în pericol? „Simte presiunea!' Cât de greu îi e Melaniei să fie Prima Doamnă a SUA

„Am făcut această greșeală, mă gândeam, puțin, că „îmi bifez relația pe listă' și dacă acesta ar fi ultimul sfat pe care ți l-aș putea da, acela ar fi să fii conștient de valoarea ta și de independența ta', a mai continuat Faris.

La începutul podacastului, Anna le-a mulțumit fanilor pentru suportul în divorțul de Chris Pratt.

„Hei, dragi ascultători. Vreau să vă mulțumesc foarte mult tuturor pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o și vă iubesc cu adevărat.'

Anna Faris și Chris Pratt au anunțat că divorțează pe platformele de social media, după 8 ani de mariaj. Cuplul a cerut confidențialitate în declarația lor comună pentru a-l proteja pe fiul lor, Jack, care împlinește 5 ani săptămâna viitoare.

Pratt a apărut pentru prima dată în public, după anunț, dumincă noapte, la Teen Choice Awards și a fost văzut în timpul zilei ducându-l pe Jack la biserică.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton