Antonia, declaraţie de dragoste pentru Alex Velea: "Mă simt binecuvântată şi norocoasă!"

 Pirvu Cristina
.

Antonia, declaraţie de dragoste pentru Alex Velea. Se iubesc de ani de zile şi dragostea lor parcă înfloreşte pe zi ce trece. Artista a ţinut să îi mulţumească public iubitului său pentru toate momentule în care i-a fost alături. Cuvintele ei sunt emoţionante! 

Au doi copii frumoşi împreună, o dragoste imensă şi o prietenie durabilă! Antonia şi Alex Velea trăiesc de ani de zile unul alături de altul şi parcă nu se satură. Iubirea este aşa de mare încât nu o mai pot ţine doar pentru ei, Antonia a spus public ce sentimente o încearcă când vine vorba de jumătatea sa.

„De obicei încerc să fiu discretă în ceea ce priveşte relația mea, dar e greu să păstrez bucuria doar pentru mine atunci când vine vorba de el… Eu strălucesc mult mai mult când sunt cu el… Nu mă simt singură când știu că am o persoană atât de specială care mă așteaptă acasă după un weekend greu… El m-a învăţat să fiu răbdătoare, să fiu o versiune mai bună a mea, să mă susțin și să mă motiveze orice ar fi. Mă simt binecuvântată și norocoasă că pot să împărtășesc aceeași pasiune și aceeași scenă cu cel mai bun prieten al meu! Multe femei preferă să se prefacă că sunt mai bune pe cont propriu, dar adevărul este că nu au parte de relaţia potrivită… Am nevoie de tine, strălucesc când sunt cu tine… Cu adevăr și cu sinceritate a ta, ANTONIA. Dragostea cucerește totul!”, a fost declaraţia de dragoste a Antoniei pentru Alex Velea pe care a scris-o pe Instagram.

Imediat a răspuns şi Alex Velea.

„O să te fac fericiă mereu! Antonia te iubesc până la moarte şi înapoi, în viaţa asta şi în viaţa de apoi.”

Antonia, goală în așternuturi

Antonia este mama a trei copii absolut minunați, Maya, Dominic și Akim, iar artista arată impecabil. Cântăreața are un corp așa cum multe femei și-ar dori, iar aceasta nu ezită nicio clipă să pozeze cât mai provocator. 

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton