Augustin Viziru, despre căsnicia cu Oana Mareș: ”Mințeam și când dormeam”

 Stamen Diana
.

Augustin Viziru și mama sa au fost invitați într-o emisiune TV, unde au vorbit despre iubitele sale, dar și despre căsnicia pe care a avut cu Oana Mareș. Actorul a povestit și despre greșelile pe care le-a făcut în tot acest timp când vine vorba de relație.

Oana Mareș și Augustin Viziru au avut o relație de 11 ani și 2 ani de căsnicie, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Oana și Augustin au divorțat în anul 2011, iar motivul ar fi fost că aceasta l-a înșelat. Invitat la o emisiune de la ProTV, Augustin Viziru a povestit despre ceea ce a învățat din fosta căsătorie.

„Ce-am învățat din fosta mea căsnicie a fost un singur lucru. Din păcate, noi ce vedem când suntem mici facem în oglindă când ne facem mari. La 20 de ani, eu nu aveam ce să caut într-o relație din punctul meu de vedere. Pentru că eram tânăr, făceam ce voiam și totuși ideea…

M-am băgat într-o relație mai mult de dragul de a avea o relație. Dar eu, în toată relația mea, mințeam și când dormeam. Trăiam într-un stres permanent. iar în ultima vreme, eu am considerat că nu mai e cazul să mint niciodată. pe nimeni. Transformarea e destul de radicală. Dar adevărul ăsta e, dacă nu minți niciodată, ești foarte relaxat pentru că nu ai nimic de ascuns. Ideea e că sunt mult mai ok așa și mult mai relaxat așa. Și așa pot să-mi văd de ce am făcut, de treburile mele….
Dacă o să găsesc persoana potrivită n-am să ezit nicio secundă…', a încheiat Augustin Viziru.

Oana  Mareș, divorț după infidelitate

Vestea divorțului Oanei Mareș și a lui Augustin Viziru a căzut ca un trăsnet peste lumea mondenă în 2011. Se întâmpla la câteva luni după ce blonda a fost surprinsă de paparazzi Ciao în patul altui bărbat. Este vorba despre actorul Cosmin Natanticu. Ulterior Lucian Viziru a declarat că nu-i poartă acestuia pică și că nici nu este invidios în ceea ce privește prezentul fostei soții – Oana Mareș s-a recăsătorit și a devenit mamă. Însă admite că a mințit atunci când a afirmat că a rămas în relații bune cu ea.

Despre infidelitatea Oanei și ce a urmat, Augustin Viziru a vorbit într-un interviu acordat revistei TABU:

Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puţin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodată nu m-aş fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost şi la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă…

Vreau să lămuresc problema asta şi să fie clar. Nu m-am gândit nicio secundă că se va interpreta aşa. Ei nu făceau sex, e lipsit de profesionalism să spun exact ce făceau în acel apartament. Eu ştiam exact de ce s-a dus ea acolo, se mai dusese înainte. Natanticu şi Oana colaborau pentru emisiunea ei şi scriau texte în acea seară. Cam asta a fost', a mai spus acesta.

Citește și: Augustin Viziru, la primul rol principal din carieră: 'Dacă nu ajung la 75 de kilograme, trebuie să joc gratis!' EXCLUSIV

FOTO: arhiva VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton