Cadoul cu care Walter Zenga reușit să o impresioneze pe Raluca în Dubai: ”Nu mă așteptam”

 Stamen Diana
.

Raluca Zenga a fost invitată la 'Interviurile VIVA!', unde a povestit despre viața pe care o duce în Dubai, dar și despre soțul ei, Walter Zenga. Vedeta a mărturisit și care a fost cadoul cu care soțul ei a reușit să o impresioneze.

Soția lui Walter Zenga a dezvăluit cum s-a cunoscut cu tatăl copiilor ei, dar și cum a reușit acesta să o cucerească. Raluca Zenga locuiește de 7 ani în Dubai împreună cu cei doi copii, iar acolo se simte foarte bine. Încă de când era clasa a 10-a, vedeta a avut o pasiune pentru țara arabă așa că a început să învețe limba. Viața a adus-o pe Raluca într-o țară arabă, unde se simte ca acasă. Walter Zenga i-a făcut un cadou foarte scump soției sale, mai exact o mașină așa cum multe femei ar visa să conducă.

'Mi-am cunoscut soțul de foarte timpuriu. Aveam 20 de ani și eram studentă. Am ajuns să trăiesc într-o țară arabă. Începând cu clasa a 10-a am făcut meditații cu un profesor de arabă. Părinții mei sunt medici de profesie. Am avut tot timpul o înclinație către literatură și așa am ajuns să scriu două cărți. Ne-am cunoscut la Milano. E o poveste așa simpatică. Am intrat în vorbă și totul a decurs așa cum trebuie. El a venit la mine foarte politicos, foarte șarmant. Conversația a fost foarte plăcută, iar următoarele zile m-a invitat la cină. Eu eram cu garda pusă cum ar veni. Știam de faima lui de cuceritor. Era mai suspicioasă așa. El a avut tactul și răbdarea. M-a făcut să mă simt specială de la bun început. După doi ani de relație ne-am căsătorit. Am investigat, cum facem noi fetele. Am început să lucrez la dosar să văd despre cine este vorba. A fost mâna destinului. Am stat foarte precaut și am căutat cât mai multă discreție. Am vrut să-i arăt că sunt o fată de familie bună, cu educație și că nu sunt o pradă ușoară. Și el căuta într-o femeie pachetul complet. Noi ne-am cunoscut în luna februarie și l-am prezentat părinților înainte de a pleca în vacanță, în luna iunie. Părinții mei l-au plăcut. E imposibil să nu-l placi. Știe să se exprime foarte bine și în limba română. E haios, ușor sarcastic, ușor sarcastic. Tot timpul e foarte autentic în tot ceea ce face. A fost un context foarte simpatic, care a plecat dintr-o glumă cum ar veni. Toată lumea mă aborda cu domnișoară, iar pe el îl enerva. El mă prezenta cu 'doamna mea', chiar dacă nu eram cu verigheta pe deget. Dintr-o glumă, tachinare am ajuns la propunerea oficială de căsătorie. Ne-am căsătorit în 2005. După 10 ani de căsătorie ne-am luat verighete noi și ne-am reînoit jurămintele pe o plajă din Dubai. A fost o ocazie simpatică. Mașina pe care o conduc în Dubai e din partea lui. A venit cu fundă roșie și tot ce trebuie. Nu mă așteptam. A reușit să țină misterul, fără ca eu să știu.', a povestit Raluca Zenga la Interviurile VIVA!.

Din păcate, pentru o perioadă de timp Raluca și Walter Zenga vor sta separați pentru că antrenorul are contract în Italia. Între cei doi nu au existat momente grele, însă vedeta a recunoscut că fiecare s-a gândit la infidelitate. 'M-am gândit, dar și el s-a gândit că eu aș putea să nu fiu fidelă. Totul prin comunicare. El a fost foarte înțelegător după ce am născut. Orice se rezvolvă prin comunicare', a mai spus vedeta.

Citește și: Raluca Zenga și-a lansat primul volum de poezii

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton