Cum arăta Elena Băsescu în anii 2000/ Imagini rare din arhiva Viva!

 Oana Popoiag
.

Elena Băsescu este de foarte multă vreme în atenția presei, dar mai ține minte cineva cum arăta acum 11 ani, pe vremea când nu avea copii și se pregătea să între în politică? În 2007, la 26 de ani, EBA gândea și arăta diferit, însă, la fel ca și azi, interesul pentru viața ei privată era foarte mare.

La începutul lunii trecute, vestea că Elena Băsescu este însărcinată în șase luni cu iubitul ei, Cătălin Tomata, un tânăr de 25 de ani, a luat pe toată lumea prin surprindere. În această primăvară, fiica fostului președinte al României va deveni pentru a treia oară mamă. EBA mai are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, pe Sofia Anais (patru ani și jumătate) si Traian Jr (trei ani).

Cu mult timp înainte de toate acestea, însă, în anii 2000, Elena Băsescu avea preocupările pe care le are orice tânăr, precum ieșiri în oraș cu fetele sau nopți de clubbing în fiecare sâmbătă. Intens curtată de băieții de bani gata, la vremea materialului realizat de Viva! în 2007 Elenei îi stătea gândul, însă, la altceva: se pregătea să intre în politică.

 

'Lumea politicii este o lume foarte dură. (…) Carcotași vor fi destui, dar fiecărui om i se acordă, poate, doar o singură șansă în viață. O să profit de ea, pentru că alta s-ar putea să nu mai am. Ca toți tinerii am și eu visurile mele și nu voi renunța să mi le-ndeplinesc, doar pentru că unii analiști politici vor considera că nu am ce căuta acolo', declara atunci Elena Băsescu.

 

Între timp, fiica fostului președinte a ieșit din politică, reorientându-se către Camera de Comerț și Industrie a României, acolo unde lucrează în prezent. Atunci când nu lucrează, EBA își dedică mai tot timpul celor doi copii, Sofia Anais și Traian Jr. 'Timpul petrecut cu ei este cel mai preţios dar pe care îl poţi face copiilor tăi. Ei sunt prioritatea absolută pentru mine' ,ne-a mărturisit Elena Băsescu acum ceva vreme într-un interviu.

Elena Băsescu a anunțat pe Facebook că este însărcinată

Vedeta care va împlini luna viitoare 38 de ani se pregătește să devină din nou mama, veste confirmată de ea la începutul lunii februarie. 'Bravo! Vigilenţii paparazzi au făcut marea descoperire: sunt însărcinată. În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii.  Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu.', a scris Elena Băsescu pe una dintre rețelele de socializare.

 

Foto: arhiva Viva!, Instagram

Citește și:

Inițial refuzată de ProTV, Monica Bârlădeanu a ajuns vedeta postului

Nadia Comăneci, de 10 și la 56 de ani. Fosta gimnastă surprinde la fiecare apariție publică

 

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton